IsoMitta béarnaisekastike 2x840g
7322551089031
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Palmurasva, muunnettu maissitärkkelys, rasvaton MAITOJAUHE, maltodekstriini, LAKTOOSI, suola, emulgointiaineet (E 451, SOIJALESITIINI), MAITOPROTEIINI, happamuudensäätöaine (E 331), hiivauute, sipuli, rakuuna, KANANMUNANKELTUAISJAUHE, happo (sitruunahappo), aromi, persilja, kurkuma, riisijauho. Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Muna  Maissi  Soijapavut  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Keinotekoisia aromeita  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 950  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 230  kcal |
Rasvaa | 21  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.5  g |
Hiilihydraattia | 8  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 2  g |
Suolaa | 1.6  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E330 Sitruunahappo  E331 Natriumsitraatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531928 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Jos valmistat vähemmän kuin koko pussillisen, sekoita ainekset huolellisesti ennen mittaamista. (Huom! Älä käytä alumiinisia välineitä.) Sekoita jauhe osaan kylmää vettä suurusteeksi. Kiehauta loppuvesi. Sekoita suurus kiehuvaan veteen ja anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä ½ min välillä sekoittaen. Katkaise lämpö ja lisää margariini. Sekoita, kunnes margariini on sulanut. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagas mindre än hela påsen bör innehållet blandas väl före dosering. (OBS! Använd ej utrustning av aluminium.) Vispa ut torrvaran i en del av det kalla vattnet till en redning. Koka upp resterande vatten. Vispa ner redningen i det kokande vattnet. Låt såsen sjuda på svag värme ½ min under omrörning. Slå av värmen och tillsätt margarinet. Vispa såsen tills fettet smält. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |