IsoMitta kanarisotto 2x1,75kg
7322551089895
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Riisi 53 %, palmurasva, kana 10 %, herne 3,9 %, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, omena 2,2 %, suola, maissitärkkelys, KERMAJAUHE, aromi, kurkuma, sokeri, sipuli, kookosrasva, rypsiöljy.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Kananliha  Maissi  Kookos  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Natriumglutamaatti 
Laktoosi  Luontaisesti gluteeniton  |
Energiasisältö (kJ) | 1895  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 452  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.3  g |
Hiilihydraattia | 54  g |
Ravintokuitua | 1.9  g |
Proteiinia | 14  g |
Suolaa | 2.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Bag in Box (BIB) |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 532158 |
Valmistustapa | Kypsennys lämmittämällä |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Valmistus yhtä 1/1 65 mm GN-vuokaa kohden: Kaada 4 l kylmää vettä sekä pussillinen risottoaineksia (1,75 kg) GN-vuokaan samalla hyvin sekoittaen. Kypsennä uunissa höyrytoiminnolla ensin 15 min. Peitä vuoka kannella ja jatka kypsennystä höyrypaistolla (160°C, 50 % kosteus), 10 min ajan. Ota vuoka uunista ja anna risoton vetäytyä kannen alla n. 30 min ennen tarjoamista. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning i en 1/1 65 mm GN-form: Häll 4 l kallt vatten samt en påse av risottomixen (1,75 kg) i en GN-form under noggrann omrörning. Koka i ugnen med ångfunktion i 15 minuter. Täck sedan formen med locket och fortsätt tillagning med kombifunktion (160°C, 50 % fuktighet), i 10 minuter. Ta formen ur ugnen och låt risotton stå under locket i ca. 30 min före servering. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Kuivavarastossa |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: Förvaras torrt |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: In dry storage |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |