IsoMitta kasvis-soijarisotto 2x1,4kg
7322551089901
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Ainesosat FI: Täysjyväriisi 47 %, SOIJAPROTEIINI 10 %, palmurasva, omena 4,9 %, sokeri, herne 4,0 %, tomaatti 3,5 %, punainen paprika 3,5 %, muunnettu perunatärkkelys, sipuli 3,0 %, suola, ananas 1,9 %, maissi 1,5 %, vihreä paprika 1,0 %, hiivauute, aromi, korianteri, maltodekstriini, cayennenpippuri. Kasviksia 13 %.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Herne  Maissi  Korianteri  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Natriumglutamaatti 
Laktoosi  Luontaisesti gluteeniton  |
Energiasisältö (kJ) | 1551  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 369  kcal |
Rasvaa | 9.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.3  g |
Hiilihydraattia | 55  g |
Ravintokuitua | 6.8  g |
Proteiinia | 12  g |
Suolaa | 2.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Bag in Box (BIB) |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 532156 |
Valmistustapa | Kypsennys lämmittämällä |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Valmistus yhtä 1/1 65 mm GN-vuokaa kohden: Kaada 3,6 l kylmää vettä sekä pussillinen risottoaineksia (1,4 kg) GN-vuokaan samalla hyvin sekoittaen. Kypsennä uunissa höyrytoiminnolla ensin 15 min. Peitä vuoka kannella ja jatka kypsennystä höyrypaistolla (160°C, 50 % kosteus), 10 min ajan. Ota vuoka uunista ja anna risoton vetäytyä kannen alla n. 30 min ennen tarjoamista. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning i en 1/1 65 mm GN-form: Häll 3,6 l kallt vatten samt en påse av risottomixen (1,4 kg) i en GN-form under noggrann omrörning. Koka i ugnen med ångfunktion i 15 minuter. Täck sedan formen med locket och fortsätt tillagning med kombifunktion (160°C, 50 % fuktighet), i 10 minuter. Ta formen ur ugnen och låt risotton stå under locket i ca. 30 min före servering. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Kuivavarastossa |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: Förvaras torrt |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: In dry storage |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |