IsoMitta lasagnekastike 2x790g laktoositon
7322551090020
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Käy lukemassa lisää vinkkejä www.isomitta.fi
Ainesosat
Tomaatti, maissitärkkelys, sipuli, suola, palmurasva, hiivauute, sokeri, paprika, aromi, maltodekstriini, persilja, punajuuriuute, valkosipuli.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maissi  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Keinotekoisia aromeita  |
Ei sisällä |
Maitoproteiini 
Soija  Munia  Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 650  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 150  kcal |
Rasvaa | 7.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.7  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 10  g |
Suolaa | 1.3  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531946 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ruskista jauheliha padassa. Lisää kastikeainekset ja vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää maito ja kiehauta, anna hautua 5 minuuttia. HUOM! Kastikkeen tulee olla ohutta. Lado vuorotellen kastiketta ja IsoMitta lasagnelevyjä (5 kpl) GN-vuokaan (alimmaisena ja päällimmäisenä kerroksena tulee olla kastiketta). Ripottele päälle juustoraastetta ja gratinoi uunissa 160 °C:ssa 20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bryn köttfärs i en gryta. Tillsätt såskoncentratet och vatten. Rör till en slät sås. Tillsätt mjölk. Koka upp och låt sjuda 5 minuter. OBS! Såsen skall vara tunn. Varva sås och 5 st IsoMitta lasagneplattor i bleck (understa och översta lagret skall vara sås). Strö över riven ost och gratinera i 160 °C 20 minuter. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |