IsoMitta vaalea peruskastikepohja 2x2,13kg laktoositon
7322551090433
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Maissitärkkelys, muunnettu perunatärkkelys, maltodekstriini, suola, kasvisrasvat (palmurasva, karitevoi), emulgointiaine (E 451), hiivauute, muunnettu maissitärkkelys, aromi, väriaine (E 150c), kurkuma, riisijauho.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maissi  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Keinotekoisia aromeita  |
Ei sisällä |
Soija 
Munia  Maitoproteiini  Laktoosi  |
Ei lisättyä | Luontaisesti gluteeniton  |
Energiasisältö (kJ) | 370  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 1550  kcal |
Rasvaa | 3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.5  g |
Hiilihydraattia | 85  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 6.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E150c Ammoniummenetelmän sokerikulööri 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531963 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Jos valmistat vähemmän kuin pussillisen, sekoita ainekset huolellisesti ennen mittaamista. Sekoita jauhe osaan kylmää vettä suurusteeksi. Kiehauta loppuvesi. Sekoita suruus kiehuvaan veteen ja anna kastikkeen hautua 3 min. välillä sekoittaen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagas mindre än hela påsen bör innehållet blandas väl före dosering. Vispa ut torrvaran i en del av det kalla vattnet till en redning. Koka upp resterande vatten. Vispa ner redningen i det kokande vattnet. Låt såsen sjuda på svag värme 3 min under omrörning. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |