IsoMitta vaalea peruskastikepohja 2x2,13kg laktoositon
7322551090433
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Maissitärkkelys, muunnettu perunatärkkelys, maltodekstriini, suola, kasvisrasvat (palmurasva, karitevoi), emulgointiaine (E 451), hiivauute, muunnettu maissitärkkelys, aromi, väriaine (E 150c), kurkuma, riisijauho.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Belgia  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Sisältää | Keinotekoisia aromeita  |
| Ei sisällä |
Soija 
Munia  Maitoproteiini  Laktoosi  |
| Ei lisättyä | Luontaisesti gluteeniton  |
| Energiasisältö (kJ) | 370  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 1550  kcal |
| Rasvaa | 3  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.5  g |
| Hiilihydraattia | 85  g |
| Ravintokuitua | 1  g |
| Proteiinia | 0.5  g |
| Suolaa | 6.7  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E150c Ammoniummenetelmän sokerikulööri 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Brändinimi | IsoMitta |
| Pakkaustyyppi | Kartonki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 531963 |
| Valmistustapa | Palauttaminen |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
| Valmistusohjeet | Jos valmistat vähemmän kuin pussillisen, sekoita ainekset huolellisesti ennen mittaamista. Sekoita jauhe osaan kylmää vettä suurusteeksi. Kiehauta loppuvesi. Sekoita suruus kiehuvaan veteen ja anna kastikkeen hautua 3 min. välillä sekoittaen. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagas mindre än hela påsen bör innehållet blandas väl före dosering. Vispa ut torrvaran i en del av det kalla vattnet till en redning. Koka upp resterande vatten. Vispa ner redningen i det kokande vattnet. Låt såsen sjuda på svag värme 3 min under omrörning. |
| Alin varastointilämpötila | 10 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 25 °C |





