Jesse Aiolimajo 50ml
6430051361234
JK-Tuoretalo Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
48
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Suomessa valmistettu herkullinen kastike dippirasiassa
Ainesosat
Rypsi- rapsiöljy, vesi, valkosipuli 4 % (EU), KANANMUNANKELTUAINEN, sokeri, SINAPPI, sitruunamehutiiviste, suola, mausteet, happamuudensäätöaineet (E260, E330), stabilointiaineet (E415, E412), säilöntäaineet (E202, E211).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Valkosipuli | Ainesosan määrä prosenteissa : 4  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Muna 
Sinappi  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  ml |
| Energiasisältö (kJ) | 2230  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 542  kcal |
| Rasvaa | 58.4  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.4  g |
| Hiilihydraattia | 2.6  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.9  g |
| Proteiinia | 1.4  g |
| Suolaa | 1.20  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E260 Etikkahappo 
E330 Sitruunahappo  E202 Kaliumsorbaatti  E211 Natriumbentsoaatti  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Jesse |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: alle +6 ⁰C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: under +6 ⁰C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: under +6 ⁰C |
| Alin varastointilämpötila | 0 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





