Knorr bearnaisekastike 3,75kg
8710522693407
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Monikäyttöiset kastikeainekset sopivat lisäkekastikkeeksi, mutta myös vuokaruokien liemeksi, patoihin ja kuorrutuskastikkeiksi. Kastikkeet kestävät hyvin kuumennuksen, jäähdytyksen ja lämpösäilytyksen.
Ainesosat
Maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, suola, palmurasva, sipulijauhe, hiivauute, auringonkukkaöljy, sokeri, sakeuttamisaine (guarkumi), KANANMUNANKELTUAISJAUHE 1,5%, LAKTOOSI, yrtit (rakuuna 0,7%, kirveli, persilja), MAITOPROTEIINIT, aromit, sitruunamehujauhe, happamuudensäätöaine (E262ii, E327), mausteet (kurkuma, jauhettu juuripersilja), happo (sitruunahappo, maitohappo).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Romania  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Laktoosi  |
Ei sisällä allergeenia |
Soijapavut 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää |
Keinotekoisia aromeita 
Maitoproteiini  |
Ei sisällä |
Väri lisäaineena 
Säilöntäaine  Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 845  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 202  kcal |
Rasvaa | 17  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 11  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 0.6  g |
Suolaa | 1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E262 Natriumasetaatti 
E270 Maitohappo  E327 Kalsiumlaktaatti  E330 Sitruunahappo  E412 Guarkumi  |
Brändinimi | Knorr |
Pakkaustyyppi | Sanko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 68280515 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Annostelu: jauhetta 3,75kg, vettä 20l, margariinia/voita 5kg. Sekoita kastikeainekset kylmään veteen. Kiehauta kastike sekoittaen ja anna sen kiehua hiljalleen 2 minuuttia. Lisää margariini ja sekoita kunnes margariini on sulanut. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Dosering: torrvara 3,75kg, vatten 20l, margarin/ smör 5kg. Rör ut torrvaran i kallt vatten. Koka upp under omrörning och låt såsen sjuda i 2 minuter. Tillsätt margarin/smör och rör om under sjudning tills margarinet/smöret smält. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |