Knorr ruskea kastikepohja 2,5kg
7310390043215
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Knorr kastikepohjat sopivat erinomaisesti kaikkiin ruokalistan kastikkeisiin. Leikkaa vain tangosta tarvittava määrä, sekoita kuumaan veteen ja viimeistele oma kastikkeesi
Ainesosat
Kasvirasvat (palmu, kookos), muunnettu maissitärkkelys, rypsiöljy, suola, aromi, maltodekstriini, värit (E 150c, paprikauute),naudanlihauute 1,7%, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, rasvahappojen mono- ja diglyseridit (kasvirasvapohjainen)), sokeri,sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi, johanneksenleipäpuujauhe). Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maissi  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Keinotekoisia aromeita  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Säilöntäaine  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 2800  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 680  kcal |
Rasvaa | 64  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 51  g |
Hiilihydraattia | 24  g |
Ravintokuitua | 0.4  g |
Proteiinia | 2.5  g |
Suolaa | 5.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E150c Ammoniummenetelmän sokerikulööri 
E160c Paprikauute, kapsantiini, kapsorubiini  E322 Lesitiinit  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  |
Brändinimi | KNORR |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 304030 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Lisää Ruskeakastike kiehuvaan veteen ja sekoita kunnolla. Anna kastikkeen kiehua 2 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Koka upp vattnet. Tillsätt Brun sås och vispa grundligt. Låt såsen koka i 2 minuter. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |