
Knorr tärkkelys suuruste kylmäliukoinen 2kg
8714100851142
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Sales unit:
ST
Sales amount:
2
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Kylmävalmistuksen avulla säästät aikaa ja parannat tuottavuutta. Knorr Cold Base - tuotteet mahdollistavat kylmävalmistuksen toteuttamisen ammattikeittiöissä. Kylmäliukoinen tärkkelys suurustaa keitot, kastikkeet, laatikot ja kiusaukset sekä jälkiruoat vaivattomasti.
Ingredients
Muunnettu perunatärkkelys, perunatärkkelys, maltodekstriini, sakeuttamisaine (guarkumi), auringonkukkaöljy.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Romania 
Romania  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Laktoosi 
Laktoosi  Gluteeni  Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 83  kJ |
Energy content (kcal) | 20  kcal |
fat, total | 0.5  g |
fatty acids, total saturated | 0.1  g |
Carbohydrates | 4.2  g |
fibre | 0.5  g |
Protein | 0.5  g |
Salt | 0.01  g |
Additive Name |
E412 Guar gum 
E412 Guar gum  |
Brand Name |
Knorr
Knorr |
Packaging label |
Green Dot
Green Dot |
Packaging type code |
Bag
Bag |
Supplier identification code |
67340535
67340535 |
Handling Instructions Code Reference |
Store in dry environment
Store in dry environment Foodstuffs Foodstuffs |
Preparation instructions (Fin) |
Sekoita tärkkelys ja kylmä neste keskenään vispilällä tai sekoittimella. Isoissa valmistuserissä aloita 30% nestemäärällä. Sekoita yhteen suuntaan korkealla kierrosnopeudella. Jatka lisäämällä nestettä vähitellen. Anna turvota 3-5 minuuttia ja sekoita uudelleen. Säilytä valmista kastiketta/keittoa 3 °C-asteessa ja käytä 72 tunnin kuluessa. Valmistus heti tarjolle laitettaessa: Sekoita kuivat ainekset kylmään tai kuumaan nesteeseen ja anna kiehahtaa. Annostelu: Jauhetta Kastike 50 g Vettä 1 L Jauhetta Keitto 25 g Vettä 1 L.
Sekoita tärkkelys ja kylmä neste keskenään vispilällä tai sekoittimella. Isoissa valmistuserissä aloita 30% nestemäärällä. Sekoita yhteen suuntaan korkealla kierrosnopeudella. Jatka lisäämällä nestettä vähitellen. Anna turvota 3-5 minuuttia ja sekoita uudelleen. Säilytä valmista kastiketta/keittoa 3 °C-asteessa ja käytä 72 tunnin kuluessa. Valmistus heti tarjolle laitettaessa: Sekoita kuivat ainekset kylmään tai kuumaan nesteeseen ja anna kiehahtaa. Annostelu: Jauhetta Kastike 50 g Vettä 1 L Jauhetta Keitto 25 g Vettä 1 L. |
Preparation instructions (Swe) |
Rör ihop torrvara och kallt vatten med visp eller blender. Tillagas större mängd, börja med 30 % av vätskan. Rör på högsta hastighet åt ett håll. Tillsätt redning och övrig vätska successivt. Låt sås/soppan svälla i 3-5 minuter, rör om. Förvara färdig sås/soppa kylt vid 3 °C, förbruka inom 72 timmar. Instant/direkt tillagning: Vispa ihop torrvara och vatten med visp eller blender tills torrvaran löser sig, koka upp. Kan även användas som toppredning. Dosering: Torrvara Sås 50 g Vatten 1 L Torrvara Soppa 25 g Vatten 1 L.
Rör ihop torrvara och kallt vatten med visp eller blender. Tillagas större mängd, börja med 30 % av vätskan. Rör på högsta hastighet åt ett håll. Tillsätt redning och övrig vätska successivt. Låt sås/soppan svälla i 3-5 minuter, rör om. Förvara färdig sås/soppa kylt vid 3 °C, förbruka inom 72 timmar. Instant/direkt tillagning: Vispa ihop torrvara och vatten med visp eller blender tills torrvaran löser sig, koka upp. Kan även användas som toppredning. Dosering: Torrvara Sås 50 g Vatten 1 L Torrvara Soppa 25 g Vatten 1 L. |
Consumer storage instructions (fin) |
Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä.
Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä. |
Consumer storage instructions (swe) | Förvaring: Torrt och ej över normal rumstemperatur. |
Minimum storage handling temperature |
18
°C 18 °C |
Maximum storage handling temperature |
22
°C 22 °C |
Diet type code |
Vegan
Vegan |