
Knorr Vaalea kastikepohja kylmävalmistus 2,5kg
8714100851210
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kylmävalmistuksen avulla säästät aikaa ja parannat tuottavuutta. Knorr Cold Base - tuotteet mahdollistavat kylmävalmistuksen toteuttamisen ammattikeittiöissä. Kylmäliukoinen tärkkelys suurustaa keitot, kastikkeet, laatikot ja kiusaukset sekä jälkiruoat vaivattomasti.
Ainesosat
Muunnettu tärkkelys, auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi, suola, maltodekstriini, hedelmäsokeri, sakeuttamisaine (guarkumi, ksantaanikumi), sipulijauhe, juuripersilja, kurkuma, aromit, laakerinlehti. Valmiin kastikkeen suolapitoisuus on 0,5%.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Romania  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää |
Keinotekoisia aromeita 
Sokereita  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 141  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 34  kcal |
Rasvaa | 0.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 6.3  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 0.53  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E415 Ksantaanikumi  |
Brändinimi | Knorr |
Pakkausmerkintä | Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 67340626 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Kylmävalmistus: Sekoita kuivat ainekset kylmään veteen ja sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi. Anna tekeytyä 3-5 minuuttia ja sekoita kevyesti. Valmis kastike/keitto säilyy kylmässä alle +3 °C:ssa 72 tuntia. Kastike/keitto on kuumennettava vähintään +72 °C:seen ennen tarjoilua. Valmistus heti tarjolle laitettavaksi: Sekoita kuivat ainekset kylmään tai kuumaan veteen ja anna kiehahtaa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Kall tillagning: Vispa ihop torrvara och kallt vatten med elvisp, tills upplöst. Låt såsen/soppan svälla i 3-5 minuter, vispa lätt. Förvara färdig sås/soppa kyld under +3°C och använd inom 72 timmar. Värm upp till minst +72°C före servering. Direkt tillagning: Vispa ihop torrvara och kallt eller varmt vatten tills upplöst och låt koka upp. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: Torrt och ej över normal rumstemperatur. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |