Kungsörnen 10kg Vaalea kuitusarvimakaroni Ideal
7310130000744
Lantmännen Cerealia Oy
Asiakastoive
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kungsörnen Kuitusarvimakaroni Ideal valmistetaan durumvehnäjauhosta ja vehnäkuidusta. Muotona perinteinen sarvimakaroni. Sopii hyvin kaikkiin makaroniruokiin, esimerkiksi makaronilaatikkoon ja bolognesekastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosat
DurumVEHNÄjauho, VEHNÄkuitu (3%). Ei sisällä kananmunaa.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Ruotsi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  |
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 1450  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 350  kcal |
| Rasvaa | 2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 66  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 3  g |
| Ravintokuitua | 6  g |
| Proteiinia | 13  g |
| Suolaa | 0.01  g |
| Brändinimi | Kungsörnen |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 101300 |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
| Valmistusohjeet | Parhaan tuloksen saat keittämällä pastan seuraavasti: 1. Keitä runsaasti vettä, suositus 10 l per 1 kg pastaa. 2. Lisää 0,25 dl suolaa per 10 l vettä. 3. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja sekoita. Keittoaika alkaa veden kiehuessa uudestaan. 4. Keitä 7-8 minuuttia ja sekoita välillä. 5. Lisää kylmää vettä kiehumisen lopettamiseksi. 6. Kaada vesi pois. Jos keität suuren määrän pastaa kerrallaan ja pidät pastan lämpösäilytyksessä, voit lyhentää hieman keittoaikaa. Keitä pasta mieluiten erissä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning: Vid kokning av stora mängder pasta och vid varmhållning förkorta ev koktiden ytterligare. Koka helst i omgångar. Koka så här, för bästa resultat: 1. Koka upp rikligt med vatten, gärna 10 l per kg pasta. 2. Tillsätt 0,25 dl salt per 10 l vatten. 3. Häll pastan i det kokande vattnet. Rör om. Starta koktiden när det börjar koka/bubbla igen. 4. Koka livligt 7-8 minuter. Rör om då och då. 5. Tillsätt kallt vatten så att kokningen avstannar. 6. Häll av vattnet. |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 22 °C |





