Kungsörnen täysjyväminispagetti 10kg
7310130411861
Lantmännen Cerealia Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kungsörnen Täysjyväminispagetti valmistetaan täysjyvädurumvehnäjauhosta ja durumvehnäjauhosta. Muotona lyhyt spagetti. Sopii hyvin monenlaisiin pastaruokiin, esimerkiksi salaatteihin, patoihin, paistoksiin, keittoihin ja lisäkkeeksi kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosat
TÄYSJYVÄDURUMVEHNÄJAUHO (55%), DURUMVEHNÄJAUHO.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ruotsi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 1450  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 350  kcal |
Rasvaa | 2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
Hiilihydraattia | 65  g |
Ravintokuitua | 7  g |
Proteiinia | 14  g |
Suolaa | 0.013  g |
Brändinimi | Kungsörnen |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 100091 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | 1. Keitä runsaasti vettä, suositus on 10 l/kg pastaa. Lisää 0,25 dl suolaa/10 l vettä. 2. Lisää pasta veden kiehuessa. Hämmennä. Keittoaika alkaa veden kiehuessa uudestaan. 3. Keitä kiehuvassa vedessä 7-8 minuuttia. Sekoita välillä. 4. Lisää kylmää vettä keittämisen lopettamiseksi. Kaada vesi pois. Jos keität suuren pastamäärän kerrallaan ja pidät pastan lämpösäilytyksessä, voit lyhentää hieman keittoaikaa. Lämpösäilytys: Säilytä pasta laakeissa, matalissa vuoissa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Koka så här, för bästa resultat: 1. Koka upp rikligt med vatten, gärna 10 l per kg pasta. Tillsätt 0,25 dl salt per 10 l vatten. 2. Häll pastan i det kokande vattnet. Rör om. Starta koktiden när det börjar koka igen. 3. Koka livligt 7-8 minuter. Rör om då och då. 4. Tillsätt kallt vatten så att kokningen avstannar. Häll av vattnet. Tillagning: Vid kokning av stora mängder pasta och vid varmhållning förkorta ev koktiden ytterligare. Koka helst i omgångar. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |