Leipurin Vanilla vanilliinikreemijauhe 5kg
4025281307569
Leipurin Oyj
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Sokeri, muunnettu tärkkelys, dekstroosi, kookosöljy, aromit, sakeuttamisaine E 404, glukoosisiirappi, MAITOproteiini, stabilointiaineet (E 450, E 341, E 340), suola (0,9 %), palmuydin-öljy, säilöntäaine E 202, emulgointiaine E 471, väri E 160a
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Seesaminsiemenet 
Lupiini  Soijapavut  Sinappi  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  Ruis  Ohra  Kaura  Speltti  |
Sisältää |
Keinotekoisia aromeita 
Maitoproteiini  Säilöntäaine  Sokereita  |
Energiasisältö (kJ) | 1657  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 391  kcal |
Rasvaa | 4.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.6  g |
Hiilihydraattia | 85.2  g |
Ravintokuitua | 0.4  g |
Proteiinia | 1.2  g |
Suolaa | 1.9  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E202 Kaliumsorbaatti  E340 Kaliumfosfaatti  E341 Kalsiumfosfaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E404 Kalsiumalginaatti  |
Brändinimi | Leipurin |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 920881 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Lisää 3 litraan kylmää vettä 1 kg jauhetta. Sekoita hitaalla nopeudella vispilää käyttäen 5-10 minuuttia. Anna sakeutua n. 15 minuuttia ja sekoita vielä uudelleen sakeutumisen jälkeen ennen käyttöä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillsätt 1 kg pulver till 3 liter kallt vatten. Mixa på låg hastighet med en visp i 5-10 minuter. Låt tjockna i ca 15 minuter och blanda igen efter förtjockning innan användning. |