Maizena marja- ja hedelmätärkkelys tapiokatärkkelys 2kg
8714100795057
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Maizena Tapioka on muunnettu tärkkelys, joka antaa ruuille kiiltävän ja läpikuultavan lopputuloksen ilman ylimääräisiä makuja. Soveltuu erinomaisesti kirkkaiden keittojen, tummien kastikkeiden sekä hedelmä- ja marjakiisseleiden suurustamiseen. Tapioka kestää erinomaisesti happamia raaka-aineita, pakastamista ja uudelleenlämmittämistä.
Ainesosat
Muunnettu tapiokatärkkelys.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1500  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 353  kcal |
Rasvaa | 0.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0  g |
Hiilihydraattia | 88  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 0.03  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Maizena |
Pakkaustyyppi |
Pussi / kassi
Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 67270042 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sekoita tärkkelys pieneen määrään kylmää nestettä ja lisää se ruokaan koko ajan sekoittaen kun ruoan lämpötila on vähintään 95C°. Keitä 4minuutin ajan ja jäähdytä ruoka sitten alle 70 asteeseen, muuten tärkkelys jatkaa saostamista. Hedelmäjälkiruokaa valmistettaessa lisää puolet sokerista ennen suurustamista ja loput vasta kun ruoka on saostunut. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda stärkelsen med en liten mängd kall vätska och tillsätt under omröring når temperaturen på rätten är minst 95°C. Koka i 4 minuter och sänktemperaturen till max 70°C, annars fortsätter stärkelsen att verka och tjockna. Vid tillberedning av fruktdesserter tillsätts endast hälften av sockret i receptet innan avredning och den andra hälften först efter det att desserten har tjocknat. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |