Maizena fruktredning tapiokastärkelse 2kg
8714100795057
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Maizena Tapioka on muunnettu tärkkelys, joka antaa ruuille kiiltävän ja läpikuultavan lopputuloksen ilman ylimääräisiä makuja. Soveltuu erinomaisesti kirkkaiden keittojen, tummien kastikkeiden sekä hedelmä- ja marjakiisseleiden suurustamiseen. Tapioka kestää erinomaisesti happamia raaka-aineita, pakastamista ja uudelleenlämmittämistä.
Ainesosat
Muunnettu tapiokatärkkelys.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1500  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 353  kcal |
| Rasvaa | 0.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0  g |
| Hiilihydraattia | 88  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 0.5  g |
| Suolaa | 0.03  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Maizena |
| Pakkaustyyppi |
Pussi / kassi
Kartonki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 67270042 |
| Valmistustapa | Keitetty |
| Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Sekoita tärkkelys pieneen määrään kylmää nestettä ja lisää se ruokaan koko ajan sekoittaen kun ruoan lämpötila on vähintään 95C°. Keitä 4minuutin ajan ja jäähdytä ruoka sitten alle 70 asteeseen, muuten tärkkelys jatkaa saostamista. Hedelmäjälkiruokaa valmistettaessa lisää puolet sokerista ennen suurustamista ja loput vasta kun ruoka on saostunut. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Blanda stärkelsen med en liten mängd kall vätska och tillsätt under omröring når temperaturen på rätten är minst 95°C. Koka i 4 minuter och sänktemperaturen till max 70°C, annars fortsätter stärkelsen att verka och tjockna. Vid tillberedning av fruktdesserter tillsätts endast hälften av sockret i receptet innan avredning och den andra hälften först efter det att desserten har tjocknat. |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 22 °C |





