Mestari perunasosejauhe 5kg
6430028230037
Pohjolan Peruna Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Mestarin kuivatuotteista löydät käyttötarkoituksen mukaiset ja laadukkaat tuotteet hiutaleina, rakeina, soseina ja soserakeina leivontaan sekä muuhun teollisuuteen. Kuivaperunat ovat kuivattua, 100% suomalaista perunaa ja tuotteet ovat erittäin monikäyttöisiä. Ne sopivat leipomotuotteiden ohella mm. perunasoseisiin, laatikoihin ja keittoihin. Mestari perunasosejauhe on maidoton ja gluteeniton. Lisää vain vesi.
Ainesosat
Peruna (> 88 %), suola, dekstroosi (maissi), rypsiöljy (osittain kovetettu), hiivauute, emulgointiaine (E471), hapettumisenestoaine (E300), stabilointiaine (E450), väri (E160a), happamuudensäätöaineet (E330, E331), aromi (voi). Ohjeen mukaan valmistetun muusin suolapitoisuus on noin 0,5 %.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Soijapavut 
Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  |
Sisältää runsaasti | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1466  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 351  kcal |
Rasvaa | 2.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.4  g |
Hiilihydraattia | 71  g |
Ravintokuitua | 6.2  g |
Proteiinia | 6.4  g |
Suolaa | 3.6  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E331 Natriumsitraatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E330 Sitruunahappo  E160a Karotenoidit  E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Brändinimi | Mestari |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6003 |
Valmistustapa | Kiehuttaminen |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | 1. Kuumenna vesi lähes kiehuvaksi (85 °C). 2. Lisää perunasosejauhde nopeasti sekoittaen. Neste imeytyy tasaisesti ja soseesta tulee kuohkea. HUOM! Soseen vahvuutta voi muunnella lisäämällä vettä tai perunasosejauhetta. Halutessa soseen makua voi täydentää lisäämällä rasvaa tau maustamalla sose maun mukaan. 1 l perunasosejauhetta = 670 g 1 kg perunasosejauhetta = 1,5 l |
Valmistusohjeet (ruotsi) | 1. Uppvärm vattne nästän till kokning (85 °C). 2. Tillsätt potatismospulvret snabbt under hastig omrörning. Vätskan uppsuges jämnt och moset blir luftigt. OBS! Mosets konsistens kan varieras genom tillsättning av vatten eller potatismospulver. Efter önskan kan mosets smak kompletteras genom fett eller med kryddor. 1 l potatismospulver = 670 g 1 kg potatismospulver=1,5 l |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Hyvin suljetussa pussissa, kuivassa, viileässä paikassa. Suojeltava voimakkalta hajuilta. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: På torr ach sval plats i väl tillsluten påss. Skyddad för främmande lukter. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |