Myllyn Paras rolled oats 1kg
6417700052910
Lantmännen Cerealia Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Ainesosat
TÄYSJYVÄKAURA.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin | Muut gluteenia sisältävät viljat  |
Sisältää runsaasti | Kuitu  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Energiasisältö (kJ) | 1522  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 362  kcal |
Rasvaa | 7.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.3  g |
Hiilihydraattia | 54  g |
Ravintokuitua | 11  g |
Proteiinia | 14  g |
Suolaa | 0.01  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 291 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet |
Säilytettävä kuivassa
Elintarvike Herkkä hajuille |
Valmistusohjeet | 4-5 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita 1 l vettä, maitoa tai sokeroitua mehua ripaus suolaa Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 5 min. Anna hautua hetki kannen alla. Mausta halutessasi suolalla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | 4-5 dl Myllyn Paras Havreflingor, 1 l vatten, mjölk eller sockrad saft, nypa salt. Koka upp vätskan. Tillsätt flingor och koka ca 5 minuter. Låt gröten stå en stund under lock. Smaksätt med salt om du vill. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Torrt och svalt, bör skyddas mot starka lukter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In a dry and cool place, protect from strong smells. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |