Myllyn Paras Kauramannasuurimo 1kg
6417700051289
Lantmännen Cerealia Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
10
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Myllyn Paras Kauramannasuurimo valmistetaan kaurarakeista ja vehnän ydinrakeista. Kauramannasuurimo sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen, sekä kuohkeuttamaan leivonnaisia. Suurimon isohko raekoko tuo hyvän rakenteen mannapuurolle. Runsaskuituisesta kauramannasuurimosta ei tule kuitenkaan yhtä kuohkeaa vispipuuroa kuin tavallisesta mannasuurimosta.
Ainesosat
KAURA (55 %) ja VEHNÄ.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Kaura 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Sisältää runsaasti | Kuitu  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 1482  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 354  kcal |
| Rasvaa | 4.8  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
| Hiilihydraattia | 61  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.8  g |
| Ravintokuitua | 7  g |
| Proteiinia | 13  g |
| Suolaa | 0.01  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Myllyn Paras |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 103932 |
| Käsittelyohjeet |
Herkkä hajuille
Säilytettävä kuivassa Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Kauramannapuuro 1l maitoa/sokeroitua mehua, 1 1/2 dl Myllyn Paras Kauramannaa, 1/2 tl suolaa. Kuumenna maito/mehu hämmentäen kiehuvaksi teflon -kattilassa. Ripottele sekaan kauramannasuurimot vispilöiden. Hauduta puuroa hiljalleen aina välillä sekoittaen n. 10 min. Mausta puuro suolalla. Nauti kuumana tai kylmänä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Havremannagrynsgröt 1l mjölk/sockrad saft, 1 1/2 dl Myllyn Paras Havremannagryn, 1/2 tesked salt. Koka upp mjölk/saft i en non-stick-kastrull. Vispa havremannagryn till vätskan. Koka 10 minuter, rör ibland. Krydda gröt med salt. Njut av hett eller kallt. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Torrt och svalt, bör skyddas mot starka lukter. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In a dry and cool place, protect from strong smells. |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 22 °C |





