Myllyn Paras Raketti spagetti 10kg
6417700050176
Lantmännen Cerealia Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Myllyn Paras Raketti Spagetti valmistetaan Suomessa durumvehnäjauhosta ja vehnäkuidusta. Muotona lyhyt spagetti. Sopii hyvin monenlaisiin pastaruokiin, esimerkiksi salaatteihin, patoihin, paistoksiin, keittoihin ja lisäkkeeksi kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosat
DURUMVEHNÄJAUHO, VEHNÄKUITU, vesi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Vehnä  |
Sisältää runsaasti | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1430  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 342  kcal |
Rasvaa | 2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 63  g |
Ravintokuitua | 6.8  g |
Proteiinia | 13.6  g |
Suolaa | 0.016  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 142310 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Herkkä hajuille Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Perinteinen keitto-ohje: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja spagetit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 5 - 7 min. Valuta lävikössä. Jos käytät pastaa laatikoihin, paistoksiin tai lämminsäilytyksessä, lyhennä keittoaikaa hieman. Höyrykeiton ohje: Mittaa 2 litraa (n. 1 kg) spagettia, 0,5 dl (45 g) rypsiöljyä ja 1/2 rkl (7,5 g) suolaa GN 1/1-65 mm -vuokaan. Juuri ennen kuin laitat vuoan 100 °C:een höyrystettyyn uuniin, lisää 2 litraa vettä ja sekoita. Höyrykeitä n. 11 minuuttia. Sekoita ja valuta spagetit tarvittaessa. Mikäli käytät lämpösäilytystä, kypsennä pastaa muutama minuutti vähemmän ja sekoita pasta ennen kuin laitat sen lämpösäilytykseen. Huomioi että pastan rakenne ei kestä pitkää lämpösäilytystä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Traditionell kokning: Koka upp vattnet, tillsätt salt och spaghetti. Koka i 5 - 7 minuter, rör om i början. Häll ut vattnet genom durkslag. Förkorta kokningstiden en aning om du använder pastan till lådor, gratänger eller varmhållning. Ångkokning: Mät upp 2 liter (ca 1 kg) spaghetti, 0,5 dl (45 g) rypsolja och 1/2 msk (7,5 g) salt i en GN 1/1-65 mm form. Tillsätt 2 liter vatten och rör om just före du sätter in formen i 100°C ångugn. Ångkoka ca 11 minuter. Rör om och låt pastan rinna av vid behov. Om pastan används för varmhållning ska pastan kokas lite kortare tid och blandas om före den sätts för varmhållning. Observera att pastans sammansättning inte håller lång varmhållning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Torrt och svalt, bör skyddas mot starka lukter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In a dry and cool place, protect from strong smells. |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |