
Promix Tomato sauce base cold preparation 1.5kg
6430061526784
Condite Oy (Prominent)
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Promix kylmävalmistus kastikepohjat soveltuvat kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja muihin suolaisiin ruokiin Kylmävalmistuksen avulla tehostat ammattikeittiön toimintaa. Kehitetty ja Valmistettu Naantalissa, Conditen omassa tehtaassa.
Ainesosat
Muunnettu maissitärkkelys, tomaatti 38%, sokeri, riisijauho, sakeutusaine (E415), aromi, suola , rapsiöljy, valkosipuli, timjami, rosmariini, mustapippuri, oregano
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 108  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 26  kcal |
Rasvaa | 0.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0  g |
Hiilihydraattia | 5.4  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.9  g |
Ravintokuitua | 0.7  g |
Proteiinia | 0.5  g |
Suolaa | 0.22  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E415 Ksantaanikumi  |
Brändinimi | Promix |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | F00290 |
Valmistusohjeet | Kastike: 75 g jauhetta 1 L vettä Kylmävalmistus: Sekoita kuivat ainekset kylmään veteen ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä 3-5 minuuttia ja sekoita kevyesti. Valmis kastike/keitto säilyy kylmässä alle +3 °C:ssa 72 tuntia. Kastike/keitto on kuumennettava vähintään +72 °C:seen ennen tarjoilua. Valmistus heti tarjolle laitettavaksi: Sekoita kuivat ainekset kylmään tai kuumaan veteen ja anna kiehahtaa. Koko pakkauksesta tulee 20l kastiketta. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Sås: 75 g pulver 1 l vatten Kall tillagning: Blanda de torra ingredienserna med kallt vatten och rör om tills det är slätt. Låt det stå i 3-5 minuter och rör om lätt. Den färdiga såsen/soppan kan förvaras kylt vid högst +3 °C i 72 timmar. Såsen/soppan måste värmas till minst +72 °C innan servering. Förberedelse för omedelbar servering: Blanda de torra ingredienserna med kallt eller varmt vatten och koka upp. Hela förpackningen ger 20 liter sås. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Tiiviisti suljetussa pakkauksessa kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: I väl försluten förpackning torrt, svalt och skyddad mot ljus. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: Store in a tightly closed package in a dry, cool and dark place. |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 24 °C |
Avainsanat (suomi) |
kastikepohja
kylmävalmistus |
Avainsanat (eng.) |
sauce base
cold preparation |
Avainsanat (ruotsi) |
såsbaser
kall tillagning |
Ruokavaliotieto |
Vegaaniruokavalio
Kasvisruokavalio |