Promix Vaalea kastikepohja kylmävalmistus 1,5kg
6430061526791
Condite Oy (Prominent)
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Promix kylmävalmistus kastikepohjat soveltuvat kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja muihin suolaisiin ruokiin Kylmävalmistuksen avulla tehostat ammattikeittiön toimintaa. Kehitetty ja Valmistettu Naantalissa, Conditen omassa tehtaassa.
Ingredients
Muunnettu maissitärkkelys, riisijauho, kasvirasvavalmiste (auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi), sakeutusaine (E415), suola%, aromi, paakk.estoaine(piidioksidi), valkopippuri, kurkuma
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 104  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 25  kcal |
| Rasvaa | 0.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0  g |
| Hiilihydraattia | 5  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0  g |
| Ravintokuitua | 0.2  g |
| Proteiinia | 0.2  g |
| Suolaa | 0.27  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E415 Ksantaanikumi  |
| Brändinimi | Promix |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | F00291 |
| Valmistusohjeet | Kastike: 65 g jauhetta 1 L vettä Kylmävalmistus: Sekoita kuivat ainekset kylmään veteen ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä 3-5 minuuttia ja sekoita kevyesti. Valmis kastike/keitto säilyy kylmässä alle +3 °C:ssa 72 tuntia. Kastike/keitto on kuumennettava vähintään +72 °C:seen ennen tarjoilua. Valmistus heti tarjolle laitettavaksi: Sekoita kuivat ainekset kylmään tai kuumaan veteen ja anna kiehahtaa. Koko pakkauksesta tulee 23l kastiketta |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Sås: 65 g pulver 1 l vatten Kall tillagning: Blanda de torra ingredienserna med kallt vatten och rör om tills det är slätt. Låt det stå i 3-5 minuter och rör om lätt. Den färdiga såsen/soppan kan förvaras kylt vid högst +3 °C i 72 timmar. Såsen/soppan måste värmas till minst +72 °C innan servering. Förberedelse för omedelbar servering: Blanda de torra ingredienserna med kallt eller varmt vatten och koka upp. Hela förpackningen ger 23 liter sås. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Tiiviisti suljetussa pakkauksessa kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: I väl försluten förpackning torrt, svalt och skyddad mot ljus. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: Store in a tightly closed package in a dry, cool and dark place. |
| Alin varastointilämpötila | 5 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 24 °C |
| Avainsanat (suomi) |
kastikepohja
kylmävalmistus |
| Avainsanat (eng.) |
sauce base
cold preparation |
| Avainsanat (ruotsi) |
såsbase
kall tillagning |
| Ruokavaliotieto |
Vegaaniruokavalio
Kasvisruokavalio |





