Puljonki cheddarjuustokastike 1l
6416796727580
Puljonki Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Hollantilaisesta cheddarjuustosta valmistettu aito cheddarjuustokastike, jossa on täyteläinen maku ja lempeän tulinen jalopeno–kärki. Kestää hyvin lämmittämisen ja keittämisen. Lisää litraan juustokastiketta 3 dl luumutomaattikastiketta, saat uudenlaisen juusto-tomaattikastikkeen. Käytä tex-mex-tyyppisen lasagnen juustokastikkeena. Erinomainen kuorrutuskastike.
Ainesosat
Vesi, CHEDDARJUUSTO (25%), rypsiöljy, muunnettu tärkkelys (peruna, gluteeniton VEHNÄ), tomaattipyre, jalapeno, suola, sokeri, chilipaprika, kurkuma, sakeuttamisaine (ksantaanikumi).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  Laktoosi  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 696  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 168  kcal |
Rasvaa | 13.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.1  g |
Hiilihydraattia | 4.7  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 5.7  g |
Suolaa | 1.1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E415 Ksantaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Puljonki |
Pakkaustyyppi | Nestekartonkipakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1250 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys: Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna +5 °C, 3 päivää. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring: Förvaras oöppnad i rumstemperatur. Öppnad i +5 °C, 3 dagar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage: Unopened at room temperature. Once opened, 3 days at max. +5°C. |
Alin varastointilämpötila | 1 °C |
Ylin varastointilämpötila | 40 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 3 pv |
Paristot mukana pakkauksessa | Ei |