Santa Maria Korean Style Fermented Soy Chili Paste fermentoitu soija-chilitahna 800g
7311312008695
Santa Maria Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Santa Maria Korean Style Fermented Soy & Chili Paste yhdistää fermentoitua soijapapua fermentoituun chilitahnaan. Näiden yhdistelmässä maistuu umami, mieto tulisuus, hedelmäinen makeus ja tasapainoinen hapokkuus. Koostumus on paksu kuin perinteinen korealainen doenjang-tahna, johon on lisätty seesaminsiemeniä ja chilihiutaleita. Käytä Santa Marian korealaistyylistä fermentoitua soija- ja chili -tahnaa paistettujen riisiruokien maustamiseen ja kimchi jjigae -keiton maustamiseen. Tee yksinkertaisia korealaisia kastikkeita tai lisää täyteläisiä makuja mihin tahansa muhennokseen tai pataan. Fermentoitu soija- ja chili -tahna sopii myös korealaisille klassikoille, kuten bibimbap, tai fuusioruoille, kuten salaateille, wrapeille ja tacoille. - Tyypillinen korealainen maku korealaiseen ruoanlaittoon ja fuusioihin - Fermentoidun chilin ja fermentoidun soijapavun yhdistelmä - Korealainen ruoanlaittotahna - Täydellinen pohja korealaisille kastikkeille
Ainesosat
Vesi, sokeri, punainen miso-tahna (12%) (SOIJAPAPU (4,2%), sokeri, vesi, suola, täydennetty vehnäjauho (VEHNÄJAUHO, kalsiumkarbonaatti, rauta, tiamiinia, niasin)), tomaattitahna, Gochujang-tyylinen tahna (10%) (fermentoitu punainen chili (3%), riisijauho, punainen chili (1.6%), valkoviinietikka, sokeri, SOIJAPAPUpyree (0,4%) (SOIJAPAPU, vesi, suola, VEHNÄJAUHO), mirin (riisiviiniä, glukoosisiirappi, vesi), Hiivauutejauhe (hiivauute, suola, auringonkukkaöljy, happamuudensäätöaine (E330))), punainen chilipyree (9%), riisiviinietikka, sipuli, SEESAMINSIEMEN (3%), valkosipulipyree, sakeuttamisaine (E1442), SEESAMIÖLJY (2%), inkivääripyree, cayennepippuri, happamuudensäätöaine (E330). Saattaa sisältää pähkinää ja maapähkinää.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Iso-Britannia  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Seesaminsiemenet  Soijapavut  Vehnä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Maapähkinä  Mantelit  Parapähkinä  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Macadamia-pähkinä  Pekaanipähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 621  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 148  kcal |
Rasvaa | 4.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.6  g |
Hiilihydraattia | 24  g |
Ravintokuitua | 1.9  g |
Proteiinia | 2.7  g |
Suolaa | 2  g |
Brändinimi | Santa Maria |
Pakkausmerkintä | Green Dot |
Pakkaustyyppi |
Purkki
Määrittelemätön pakkaus Määrittelemätön pakkaus Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 200869 |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu tuote säilytettävä kylmässä. Käytettävä kahden viikon kuluessa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och konsumeras inom 2 veckor. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in a cool dry place. Once opened keep refrigerated and consume within 2 weeks. |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 14 pv |
Avainsanat (suomi) |
Fermentoitu chilitahna
fermentoitu soijatahna Doenjangtahna doenjang fermentoitu soija chili pohja korea korealainen tyyli kastike tahna dippi dippaus aasia paistetturiisi nuudelit kfood k-food santamaria paulig pauligpro |
Avainsanat (eng.) |
Fermentedchilipaste
fermentedsoypaste Doenjangpaste doenjang fermented soy chili base korea korean style sauce paste dip dipping asia friedrice noodles kfood k-food santamaria paulig pauligpro |
Avainsanat (ruotsi) |
Fermenteradchilipasta
fermenteradsojapasta Doenjangpaste doenjang fermenterad soja chili bas korea korean stil sås pasta dipp dipping asiatiskt friedrice nudlar kfood k-food santamaria paulig pauligpro |