Tuoppi saaristolaisleipä jauhoseos 420g laktoositon, maidoton, runsaskuituinen, vegan
6421000200001
Laihian Mallas Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
VEHNÄjauho, sokeri, RUISmallas, RUISjauho, ruokosokerisiirappi, KAURAlese, maltodekstriini, suola. Kuivahiiva (hiiva, E491).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Kaura  Ruis  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Lupiini  Nilviäiset  Maapähkinä  Pähkinät  Maito  Muna  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Soijapavut  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
Sisältää runsaasti | Kuitu  |
Vähän | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1179  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 282  kcal |
Rasvaa | 1.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 55.1  g |
Ravintokuitua | 6.2  g |
Proteiinia | 7.8  g |
Suolaa | 0.7  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Tuoppi |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 201311 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Voitele vuoka ennen taikinan lisäämistä esim. rypsiöljyllä, nestemäisellä margariinilla tai sulatetulla voilla. Lämmitä neste (2,5dl) reilusti kädenlämpöiseksi (+42 °C). Sekoita kuivahiiva jauhoseokseen. Lisää lämmitetty neste jauhoseoksen joukkoon ja sekoita voimakkaasti, kunnes taikina on tasaisesti sekoittunut. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan ja anna kohta lämpimässä paikassa 45-60 min. Paista +175 °C:ssa. 50-60 min. Kumoa hieman jäähtynyt limppu vuoasta ja anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Smörj formen med t.ex. rypsolja, flytande margarin eller smält smör innan du lägger i degen. Värm upp vätskan till +42 °C. Blanda torrjästen i mlölblandningen. Tillsätt den uppvärmda vätskan i mjölblandningen och rör om ordentligt tills degen är jämnt blandat. Häll degen i den smorta formen och låt den jäsa på en varm plats i 45-60 minuter. Grädda i +175 °C i 50-60 minuter. Stjälp limpan ur formen då den svalnat litet och låt den svalna ordentligt innan du skär upp den. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | kuivassa ja huoneenlämmössä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | torrt och rumstemperatur |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | dry and at room temperature |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |