Tuoppi sweet malt bread flourmix 420g lactose free, milk free, high fiber, vegan
6421000200001
Laihian Mallas Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
6
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
VEHNÄjauho, sokeri, RUISmallas, RUISjauho, ruokosokerisiirappi, KAURAlese, maltodekstriini, suola. Kuivahiiva (hiiva, E491).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Kaura  Ruis  |
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Lupiini  Nilviäiset  Maapähkinä  Pähkinät  Maito  Muna  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Soijapavut  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
| Sisältää runsaasti | Kuitu  |
| Vähän | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 1179  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 282  kcal |
| Rasvaa | 1.6  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
| Hiilihydraattia | 55.1  g |
| Ravintokuitua | 6.2  g |
| Proteiinia | 7.8  g |
| Suolaa | 0.7  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Tuoppi |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 201311 |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Voitele vuoka ennen taikinan lisäämistä esim. rypsiöljyllä, nestemäisellä margariinilla tai sulatetulla voilla. Lämmitä neste (2,5dl) reilusti kädenlämpöiseksi (+42 °C). Sekoita kuivahiiva jauhoseokseen. Lisää lämmitetty neste jauhoseoksen joukkoon ja sekoita voimakkaasti, kunnes taikina on tasaisesti sekoittunut. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan ja anna kohta lämpimässä paikassa 45-60 min. Paista +175 °C:ssa. 50-60 min. Kumoa hieman jäähtynyt limppu vuoasta ja anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Smörj formen med t.ex. rypsolja, flytande margarin eller smält smör innan du lägger i degen. Värm upp vätskan till +42 °C. Blanda torrjästen i mlölblandningen. Tillsätt den uppvärmda vätskan i mjölblandningen och rör om ordentligt tills degen är jämnt blandat. Häll degen i den smorta formen och låt den jäsa på en varm plats i 45-60 minuter. Grädda i +175 °C i 50-60 minuter. Stjälp limpan ur formen då den svalnat litet och låt den svalna ordentligt innan du skär upp den. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | kuivassa ja huoneenlämmössä |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | torrt och rumstemperatur |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | dry and at room temperature |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 22 °C |





