Tuoppi saaristolaisleipä jauhoseos runsaskuituinen, vegaaninen 5kg
6421000091005
Laihian Mallas Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuoppi 5 kg Saaristolaisleipä jauhoseoksessa on valmiina kaikki raaka-aineet hiivaa lukuun ottamatta. Perinteisen makean saaristolaisleivän valmistaminen on nopeaa ja onnistuu varmasti. Pakkauksen ohjeen mukaan leivottu leipä on kostea, täyteläinen ja lisäksi laktoositon, maidoton, runsaskuituinen, vegaaninen ja vähäsuolainen. Valmista jauhoseosta käyttämällä tarvitaan vain kaksi raaka-ainetta ja aikaa 2 tuntia.
Ainesosat
VEHNÄjauho, sokeri, RUISmallas, RUISjauho, ruokosokerisiirappi, KAURAlese, maltodekstriini, suola
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Ruis  Kaura  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
Sisältää runsaasti | Ravintokuitu  |
Vähän | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1179  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 282  kcal |
Rasvaa | 1.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 55.1  g |
Ravintokuitua | 6.2  g |
Proteiinia | 7.8  g |
Suolaa | 0.7  g |
Brändinimi | Tuoppi |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 201325 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | 10 leipää: 5,0 kg Tuoppi Saaristolaisleipä jauhoseos, 0,110 kg kuivahiiva, 3,250 kg vesi, öljyä vuokien voiteluun. Sekoita kuivahiiva jauhoseoksen joukkoon. Lisää lämmin (40-42 °C) vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele 10 kpl 1,5 l vetoista leipävuokaa. Jaa taikina vuokiin (n. 0,690 kg / vuoka). Nostata 30 minuuttia ja paista 175 °C:ssa n. 50 - 60 min. Kumoa hieman jäähtyneet leivät vuoista ja anna jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | För 10 bröd: 5,000 kg Tuoppi skärgårdsbröd mjölblandning 0,110 kg torrjäst 3,250 kg vatten olja för smörjning av bakformarna Blanda ner torrjästen i mjölblandningen. Tillsätt varmt (40–42 °C) vatten (till mjölblandningen) och blanda tills degen är slät. Smörj 10 st 1,5 liters brödformar. Dela degen i formarna (ca 0,690 kg / form). Låt jäsa i 30 minuter och grädda i 175°C ugn i 50–60 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja huoneenlämmössä |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Torr och vid rumstemperatur |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Dry and at room temperature |
Alin varastointilämpötila | 18 °C |
Ylin varastointilämpötila | 22 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |