30 x Moilas Gluten-Free Rieska 50g, gluteeniton, kypsä pakaste
6431904840807
Moilas Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Pehmeä ja herkullinen, kypsäksi paistettu, gluteeniton ja vehnätön rieska, johon pehmää makua antaa gluteeniton täysjyväkaura. Yksittäispakattu. Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa ja lisää haluamasi päälliset. Kokeile myös paahdettuna sipaisulla voita tai muuta levitettä - rieska maistuu silloin kuin juuri uunista tulleelta!
Ainesosat
Vesi, gluteeniton KAURA (täysjyväjauho, kuitu), maissitärkkelys, riisi (raskijauhe, jauho), peruna (hiutale, kuitu), tapiokatärkkelys, siirappi, rapsiöljy, kuivattu glukoosisiirappi (maissi), hiiva, sakeuttamisaineet (E464, E415, E412), suola, hedelmäsokeri, psyllium, emulgointiaine (E471).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Kaura  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Vehnä  Laktoosi  Maito  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 975  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 230  kcal |
Rasvaa | 4.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.8  g |
Hiilihydraattia | 42  g |
Ravintokuitua | 4.9  g |
Proteiinia | 3.9  g |
Suolaa | 1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E464 Hydroksipropyylimetyyliselluloosa 
E415 Ksantaanikumi  E412 Guarkumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  |
Brändinimi | Moilas Gluten-Free |
Pakkausmerkintä | Gluteeniton elintarvike (yliviivattu tähkä) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 184080 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Lämmitä jäistä rieskaa mikroaaltouunissa täysteholla (800 W) noin 40 sekuntia. Huoneenlämmössä sulatusaika on noin 1 tunti. Käsittele rieskaa pakkauksen avaamisen jälkeen varovasti gluteenikontaminaation ehkäisemiseksi. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Värm upp det frysta tunnbrödet i mikrovågsugn med full effekt (800 W) i cirka 40 sekunder. Ifall man tinar upp tunnbrödet i rumstemperatur tar det cirka 1 timme. Hantera tunnbrödet försiktigt efter att du öppnat förpackningen för att förhindra glutenkontaminering. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring i -18 °C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas på nytt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in -18°C or colder. Do not refreeze once defrosted. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
gluteiiniton
iltapala välipala aamupala leipä Moilanen Moilasen |
Avainsanat (eng.) |
glutenfree
bread wheatfree thin |
Avainsanat (ruotsi) |
bröd
vetefri tunn bröd glutenfri gluten fri |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |