Butterback penat twist med fetaost, djupfryst 40x125g
4038368010955
Leipurin Oyj
Customer request
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Paistovalmis, lehtitaikinasta valmistettu pinaatti-fetakierre. Laatikossa 40 kpl 125 g:n kierteitä.
Ingredients
VEHNÄjauho, pinaatti (23%), VOI (16%), extrudoitu maissi, KANANMUNA, SEESAMINSIEMENET (3%), hiiva, FETA (2%), sipuli, maissijauho, auringonkukansiemenet, VEHNÄproteiini, suola, muunnettu tärkkelys, mausteet, täysMAITOjauhe, KERMAjauhe, vesi, kasviöljy (palmu), rasvaton MAITOjauhe, sokeri, glukoosisiirappi, hiivauute, sipulijauhe, mausteuute, luontainen aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, pähkinöitä, selleriä, sinappia, lupiinia ja muita gluteenia sisältäviä viljoja.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Maito  Muna  Seesaminsiemenet  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ruis 
Ohra  Kaura  Speltti  Soijapavut  Pähkinät  Lupiini  Sinappi  Selleri  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1368  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 328  kcal |
Rasvaa | 18.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 10  g |
Hiilihydraattia | 29.8  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.1  g |
Ravintokuitua | 3.3  g |
Proteiinia | 9  g |
Suolaa | 1.55  g |
Brändinimi | Butterback |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 01095 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Lado jäiset leivonnaiset esilämmitettyyn uuniin (190°C, ilmaventtiili suljettuna) ja paista runsaassa höyryssä. 24 minuutin jälkeen avaa tuuletusaukko ja paista vielä 2-4 minuuttia, jotta leivonnaiset saavat rapean pinnan. Paisto-ohjeet voivat hieman vaihdella käytetystä uunista riippuen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg de frysta bakverken i en förvärmd ugn (190°C med stängd ventil) och grädda med rikligt med ånga. Efter 24 minuter, öppna ventilen och grädda i ytterligare 2-4 minuter för att ge en knaprig yta. Gräddningsanvisningarna kan variera något beroende på vilken ugn som används. |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |