Eesti Pagar Georgialainen sämpylä 25 x 70g, pakaste
4740086014374
Eesti Pagar AS FT pakaste
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Rombin muotoinen vehnäjauhoista valmistettu sämpylä, jossa on jauhokuori. Clean Label. Vegaaninen. Laktoositon.
Ainesosat
VEHNÄJAUHOT, vesi, VEHNÄ hapantaikina (kuivattu DURUM VEHNÄ hapantaikina, hiiva), VEHNÄPROTEIINI, suola, antioksidantti: askorbiinihappo.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Energiasisältö (kJ) | 1068  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 254  kcal |
Rasvaa | 1.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
Hiilihydraattia | 52  g |
Ravintokuitua | 2.3  g |
Proteiinia | 8.9  g |
Suolaa | 1.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Eesti Pagar |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9131 |
Valmistustapa | Sulatettu |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Anna tuotteen sulaa huoneenlämmössä 3 tuntia Tarjoiluehdotus: lämmitä esilämmitetyssä uunissa 190-200 °C: ssa 7 minuuttia ja lisää höyryä 12 sekuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tinas i 3 timme vid rumstemperatur.Serveringförslag: värm upp i en förvärmd ugn vid 190-200 °C i 7 minuter och tillsätt ånga i 12 sekunder. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Hållbarhet: I frystemperatur (under -18°C). Får ej återfrysas efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen product. Store at -18°C. Do not re-freeze defrosted product. |
Alin varastointilämpötila | -23 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |