Eesti Pagar mini voicroissant 20x30g/600g raakapakaste
4740086013575
Eesti Pagar AS FT pakaste
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
7
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Voi-croissantti, jonka voipitoisuus on 23%. Pakkaus soveltuu vähittäiskauppaan, paistopisteeseen tai Horeca:lle.
Ainesosat
VEHNÄjauho, VOI 23%, vesi, sockeri, hiiva, suola, auringonkukkaöljy, kasviproteiinit (herne, peruna, faba pavut), dekstroosi, maltodekstriini, maissitärkkelys, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine: E472e, jauhonparannusaine: askorbiinihappo, entsyymit.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Soijapavut  Pähkinät  Sinappi  Lupiini  Hasselpähkinä  |
| Energiasisältö (kJ) | 1549  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 369  kcal |
| Rasvaa | 21  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 12  g |
| Hiilihydraattia | 37  g |
| Ravintokuitua | 2.2  g |
| Proteiinia | 6.1  g |
| Suolaa | 0.68  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E300 Askorbiinihappo  |
| Brändinimi | Eesti Pagar |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 9323 |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
| Valmistusohjeet | 1. Siirrä tuotteet leivinpaperilla päällystetylle pellille. 2. Anna tuotteiden sulaa huoneenlämmössä 20 minuuttia. 3. Paista tuotteet esilämmitetyssä uunissa 185 °C 12-14 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Käytä höyryä 12 sekuntia paiston alussa.* *Paistoaika riippuu toivotusta kypsyysasteesta ja uunin ominaisuuksista. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | 1. Lägg produkterna på ett bakplåt belagt ark. 2. Bruksanvisning: låt produkten tina i rumstemperatur i 20 minuter. 3. Grädda i förvärmd ugn 185 °C ca. 12-14 minuter, tills den är gyllenbrun. Tillägg ånga i 12 sekunder i början av gräddningen.* *Tillagningstiden beror på önskad grad av mognad och ugnsegenskaperna. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Pakaste: Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Hållbarhet: I frystemperatur (under -18°C). Djupfryst produkt: får ej återfrysas efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Store at -18°C. Do not refreeze defrosted products. |
| Alin varastointilämpötila | -23 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





