Eesti Pagar mini voicroissant 20x30g/600g raakapakaste
4740086013575
Eesti Pagar AS FT pakaste
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
7
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Voi-croissantti, jonka voipitoisuus on 23%. Pakkaus soveltuu vähittäiskauppaan, paistopisteeseen tai Horeca:lle.
Ainesosat
VEHNÄjauho, VOI 23%, vesi, sockeri, hiiva, suola, auringonkukkaöljy, kasviproteiinit (herne, peruna, faba pavut), dekstroosi, maltodekstriini, maissitärkkelys, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine: E472e, jauhonparannusaine: askorbiinihappo, entsyymit.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Soijapavut  Pähkinät  Sinappi  Lupiini  Hasselpähkinä  |
Energiasisältö (kJ) | 1549  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 369  kcal |
Rasvaa | 21  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 12  g |
Hiilihydraattia | 37  g |
Ravintokuitua | 2.2  g |
Proteiinia | 6.1  g |
Suolaa | 0.68  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Eesti Pagar |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9323 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | 1. Siirrä tuotteet leivinpaperilla päällystetylle pellille. 2. Anna tuotteiden sulaa huoneenlämmössä 20 minuuttia. 3. Paista tuotteet esilämmitetyssä uunissa 185 °C 12-14 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Käytä höyryä 12 sekuntia paiston alussa.* *Paistoaika riippuu toivotusta kypsyysasteesta ja uunin ominaisuuksista. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | 1. Lägg produkterna på ett bakplåt belagt ark. 2. Bruksanvisning: låt produkten tina i rumstemperatur i 20 minuter. 3. Grädda i förvärmd ugn 185 °C ca. 12-14 minuter, tills den är gyllenbrun. Tillägg ånga i 12 sekunder i början av gräddningen.* *Tillagningstiden beror på önskad grad av mognad och ugnsegenskaperna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Pakaste: Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Hållbarhet: I frystemperatur (under -18°C). Djupfryst produkt: får ej återfrysas efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Store at -18°C. Do not refreeze defrosted products. |
Alin varastointilämpötila | -23 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |