Eesti Pagar Sitruuna-tuorejuusto viineri 60 x 85g, pakaste
4740086023185
Eesti Pagar AS FT pakaste
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Voitakina mehukkaalla ja kermaisella sitruunatuorejuustotäytteellä. Koristeltu raesokerilla. Vähälaktoosinen.
Ainesosat
VEHNÄjauho (VEHNÄ, jauhojen käsittelyaine: E300), VOI 16%, vesi, KERMAJUUSTO 11% (rasvaton MAITO, KERMA, suola, stabilointiaineet: E410, E440; säilöntäaine: E202, hapateviljelmä), sokeri, täyteseos (sokeri, modifioitu tärkkelys (maissi, peruna), MUNANvalkuaisjauhe, suola, aromi, happamuudensäätöaine: E330, väri: E160a), koko MUNAmassa, hiiva, sitruunamehu 1,3% (vesi, sitruunamehu 15%, happamuudensäätöaine: E330), lasite (vesi, auringonkukkaöljy, herneproteiinit, dekstroosi, modifioitu tärkkelys (maissi)), suola, jauhojen käsittelyaine (VEHNÄGLUTEENI, VEHNÄjauho, emulgointiaine: E472e (palmu), antioksidantti: E300, entsyymit).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää | Säilöntäaine  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1331  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 317  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.1  g |
Hiilihydraattia | 37  g |
Ravintokuitua | 2.1  g |
Proteiinia | 5.1  g |
Suolaa | 0.48  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E440 Pectins  E202 Kaliumsorbaatti  E330 Sitruunahappo  E160a Karotenoidit  E330 Sitruunahappo  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Eesti Pagar |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9606 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | 1. Siirrä tuotteet leivinpaperilla päällystetylle pellille. 2.Avfrostning vid rumstemperatur 20 min. 3. Paista tuotteet esilämmitetyssä uunissa 185°C 17-20 minuuttia*. Ilman höyryä. *Paistoaika riippuu toivotusta kypsyysasteesta ja uunin ominaisuuksista. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | 1. Lägg produkterna på ett bakplåt belagt ark. 2.Sulata huoneenlämmössä 20 min. 3. Grädda i förvärmd ugn 185°C ca. 17-20 minuter. Utan ånga. *Tillagningstiden beror på önskad grad av mognad och ugnsegenskaperna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Pakaste: Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbarhet: I frystemperatur (under -18°C). Djupfryst produkt: får ej återfrysas efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen product. Store at -18°C. Do not re-freeze defrosted product. |
Alin varastointilämpötila | -23 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |