Eesti Pagar white ciabatta sandwich bun 35x70g baked, frozen
4740086014466
Eesti Pagar AS
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Nelikulmainen vehnä-ciabatta sämpylä, rapealla kuorella. Laktoositon.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, VEHNÄGLUTEENI, VEHNÄ hapate, rypsiöljy, suola, hiiva, dekstroosi, emulgointiaineet: E472e, E322; antioksidantti: askorbiinihappo.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää | Gluteeni  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1050  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 251  kcal |
| Rasvaa | 2.7  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
| Hiilihydraattia | 47  g |
| Ravintokuitua | 2.6  g |
| Proteiinia | 8.2  g |
| Suolaa | 1.6  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E322 Lesitiinit  E300 Askorbiinihappo  |
| Brändinimi | Eesti Pagar |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 9224 |
| Valmistustapa | Sulatettu |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Anna tuotteen sulaa huoneenlämmössä 2 tuntia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina produkten 2 timme i rumstemperatur. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Hållbarhet: I frystemperatur (under -18°C). Får ej återfrysas efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen product. Store at -18°C. Do not re-freeze defrosted product. |
| Alin varastointilämpötila | -23 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





