Eesti Pagar Vehnäpatonki 40x140g, pakaste
4740086025646
Eesti Pagar AS FT pakaste
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vehnäpatonki jonka pinta on leikattu pitkittäin.
Ainesosat
VEHNÄjauho, vesi, kasviöljy (rypsi), hiiva, suola, glukosi, VEHNÄhapanjuuri, emulgointiaine: E472e, happamuudensäätöaine: E341, jauhonparanne: E300, entsyymit, auringonkukkaöljy.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Energiasisältö (kJ) | 1024  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 244  kcal |
Rasvaa | 3.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 45  g |
Ravintokuitua | 4  g |
Proteiinia | 7  g |
Suolaa | 0.75  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E341 Kalsiumfosfaatti  E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Eesti Pagar |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9335 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | sulata tuotetta 2 tunnin ajan huoneenlämmössä tai 12 tunnin ajan +2…+6°C:n lämpötilassa. Halutessasi paista 190-200°C:n lämpötilassa 4 minuutin ajan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | tina produkten i två timmar i rumstemperatur eller i tolv timmar i 2-6°C och grädda i 4 minuter i föruppvärmd ugn i 190-200°C med ånga. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Hållbarhet: I frystemperatur (under -18°C). Får ej återfrysas efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Store at -18°C. Do not refreeze defrosted products. |
Alin varastointilämpötila | -23 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |