Eesti Pagar XL täysjyväpaahtoleipä 750g kypsä, pakaste
4740086014954
Eesti Pagar AS
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
7
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
TäysjyväVEHNÄjauho (54%), vesi, idätetyt VEHNÄjyvät (8%), idätetyt RUISjyvät (6%), VEHNÄproteiini, sokeri, rypsiöljy, hiiva, suola (0,9%), maissitärkkelys, VEHNÄMALLAS, säilöntäaine: sorbiinihappo, antioksidantti: askorbiinihappo.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Ruis  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktoosi 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin | Maito  |
Sisältää | Säilöntäaine  |
Energiasisältö (kJ) | 1176  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 281  kcal |
Rasvaa | 3.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 48  g |
Ravintokuitua | 6.5  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E200 Sorbiinihappo  |
Brändinimi | Eesti Pagar |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9347 |
Valmistustapa | Valmis |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata leipää huoneenlämmössä noin 3 tuntia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp bröden i rumstemperatur cirka 3 timmar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Produkten håller i frystemperatur (-18 °C eller kallare) fram till den dag som är angiven på förpackningen. Får inte frysas ner igen efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Transport and store at temperature below –18 °C. Do not refreeze defrosted products. |