Europicnic mini mustikkamuffinssi 54x32g kypsä, pakaste
7071864018848
Europicnic Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Minikokoinen mustikkamuffinssi on mainio valinta esimerkiksi kokoustarjoiluun. Mehevä minimuffinssi pitää sisällään 8,6 % mustikkaa ja pintaa koristaa taikinamuru. Tuote on vegaaninen, joten se sopii moneen ruokavalioon.
Ainesosat
Sokeri, VEHNÄjauho, vesi, kasviöljy (rapsi), mustikka 8,6 %, tapiokatärkkelys, VEHNÄGLUTEENI, kosteudensitoja (E422), nostatusaine (E450, E500, E341), dekstroosi, kasviöljy (kookos, rypsi), suola, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E404, E450, E339), kasviöljy (kookos), glukoosi, sakeuttamisaine (E1520), aromi, väri (E160a), aromi (vanilliini, etyylivanilliini).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Norja  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Muna  Soijapavut  Seesaminsiemenet  Pähkinät  Saksanpähkinä  Hasselpähkinä  Mantelit  Pekaanipähkinä  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Palmuöljy  |
Energiasisältö (kJ) | 1361  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 326  kcal |
Rasvaa | 12.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
Hiilihydraattia | 46.9  g |
Ravintokuitua | 1.4  g |
Proteiinia | 5.9  g |
Suolaa | 0.8  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E422 Glyseroli 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E341 Kalsiumfosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E404 Kalsiumalginaatti  E339 Mononatriumfosfaatti  E1420 Tärkkelysasetaatti  E160a Karotenoidit  |
Viimeinen valmistuspaikka | Norja |
Brändinimi | Europicnic |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 101307 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulatus 1–2 tuntia huoneenlämmössä. Sulatusohje on suuntaa antava. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining 1–2 timmar i rumstemperatur. Upptiningsanvisning är vägledande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (-18°C) 12 kk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Efter tillverkningsdagen: I frystemperatur (- 18°C) 12 mån. Får inte frysas ner igen efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 2 pv |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |