Europicnic Butterbun 60x70g frozen
6412570071573
Europicnic Oy
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Voisilmäpullan täyteläinen maku on peräisin laktoosittomalla voilla leivotusta taikinasta sekä runsaasta voi-sokerisilmästä. Valmiiksi paistetut pullat vaativat ainoastaan sulatuksen, ja ulkonäöstä näkyy suomalaisen ammattileipurin käsityön jälki.
Ainesosat
VEHNÄjauho, sokeri, vesi, laktoositon VOI 8 %, rypsiöljy, KANANMUNA, hiiva, VEHNÄkuitu, suola, jauhonparanne (E300), entsyymit, kardemumma.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| VEHNÄjauho |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
| VOI |
Ainesosan määrä prosenteissa : 8 
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Maito  Muna  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 1608  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 384  kcal |
| Rasvaa | 14  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.2  g |
| Hiilihydraattia | 54  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 20  g |
| Ravintokuitua | 3.6  g |
| Proteiinia | 7.4  g |
| Suolaa | 0.5  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Europicnic |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 7157 |
| Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
| Valmistusohjeet | Sulata 1 h huoneenlämmössä. Lämmitä halutessasi uunissa 200 °C, 1–2 min. Valmistusohje on suuntaa antava. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina i 1 timme i rumstemperatur. Valfritt: värm i ugnen 200°C, 1–2 min. Förberedelseinstruktionerna är vägledande. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakasteessa (-18 °C) 12 kk valmistuspäivästä. Sulatettu tuote säilyy huoneenlämmössä hyvin suojattuna noin 2 vrk. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Fryst (-18 °C) 12 månader från tillverkningsdatum. Den tinade produkten kommer att hålla sig väl skyddad i rumstemperatur i cirka 2 dagar. Upptinad produkt får inte frysas igen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen (-18°C) for 12 months from the date of manufacture. Thawed product can be kept well protected at room temperature for about 2 days. Thawed product must not be refrozen. |
| Alin varastointilämpötila | -24 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 1 pv |
| Avainsanat (suomi) |
pulla
voisilmäpulla voipulla |
| Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |





