Fazer Bananam Banana-toffee Doughnut 12 x 106g, fully baked frozen
6413467621802
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Kuluttajat mukana munkkimaun valinnassa! Pirteän keltaisen Fazer Bananam-munkin täytteestä löytyy Banoffee-jälkkäristä tuttu vastustamaton makuyhdistelmä: banaani ja toffee.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, sokeri, vesi, banaanin makuinen toffeetäyte (11 %)[sokeri, glukoosisiirappi, vesi, laktoositon VOI, laktoositon MAITOJAUHE, sakeuttamisaineet (E440, E509, E452), suola, aromit, säilöntäaine (E202)], rapsiöljy, kokonaan kovetettu rapsiöljy, KANANMUNA, glukoosisiirappi, hiiva, jodioitu suola, emulgointiaineet (E471, E481, E472e), suola, väri (E100), aromit (mm. banaani). Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista. Varastoitu pakasteena. Ei saa jäädyttää uudelleen. Tuote säilyy sulatettuna huoneenlämmössä 1 vrk.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Muna  Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Alkoholi  |
Energiasisältö (kJ) | 1415  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 337  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.7  g |
Hiilihydraattia | 50  g |
Ravintokuitua | 1.6  g |
Proteiinia | 5.5  g |
Suolaa | 0.6  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E100 Kurkumiini 
E440 Pectins  E452 Natriumpolyfosfaatti  E509 Kalsiumkloridi  E202 Kaliumsorbaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Fazer |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 976218 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Käyttöohje: Sulata huoneenlämmössä n. 1 tunti kansi auki. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Användning: Tina upp i rumstemperatur i ca 1 timme med öppet lock. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
munkki
pomada pumada kuorrutettu munkki munkit fazerin munkit fazerin munkki täytemunkki täyte munkki kuorrutemunkki kuorrute munkki donitsi donitsit munkkibaari munkki baari vappu vappumunkki vappu munkki banaanimunkki banaani munkki |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |