Fazer Kiireetön ciabatta 40x100g fully baked, frozen
6413467542305
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Fazer Kiireetön Ciabatta on herkullinen artesaanisämpylä, joka on syntynyt viipyillen ja kiireettä kuten muutkin Fazer Kiireetön -sarjan tuotteet. Sämpylässä on ciabatalle tyypillinen rapea kuori ja pehmeä sisus sekä herkullinen aromi, joka syntyy pitkän taikinalevon aikana.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, kuivattu taikinajuuri (tattari, VEHNÄ), jodioitu suola (1,3 %), hiiva, rypsiöljy, jauhonparanne (askorbiinihappo). SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ MUITA VILJOJA, MAITOA JA KANANMUNAA. Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  |
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Ruis 
Ohra  Kaura  Muna  Maito  |
| Sisältää | Hiiva  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Lähde | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 994  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 237  kcal |
| Rasvaa | 1.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
| Hiilihydraattia | 45  g |
| Ravintokuitua | 3  g |
| Proteiinia | 8.2  g |
| Suolaa | 1.3  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
| Brändinimi | Fazer Kiireetön |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 975423 |
| Valmistustapa | Sulatettu |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Käyttöohje: Paista jäisenä 220 °C noin 5–7 min (suositeltavin valmistustapa) tai sulata huoneenlämmössä noin 75 minuuttia. Huom! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Bruksanvisning: Grädda oupptinade 220 °C ca. 5–7 min (rekommenderad beredningsmetod) eller tina upp i rumstemperatur 75 minuter. OBS! Värdena är ungefärliga. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





