Fazer Kiireetön ciabatta 40x100g fully baked, frozen
6413467542305
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Fazer Kiireetön Ciabatta on herkullinen artesaanisämpylä, joka on syntynyt viipyillen ja kiireettä kuten muutkin Fazer Kiireetön -sarjan tuotteet. Sämpylässä on ciabatalle tyypillinen rapea kuori ja pehmeä sisus sekä herkullinen aromi, joka syntyy pitkän taikinalevon aikana.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, kuivattu taikinajuuri (tattari, VEHNÄ), jodioitu suola (1,3 %), hiiva, rypsiöljy, jauhonparanne (askorbiinihappo). SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ MUITA VILJOJA, MAITOA JA KANANMUNAA. Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Laktoosi  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ruis 
Ohra  Kaura  Muna  Maito  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 994  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 237  kcal |
Rasvaa | 1.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 45  g |
Ravintokuitua | 3  g |
Proteiinia | 8.2  g |
Suolaa | 1.3  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Fazer Kiireetön |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 975423 |
Valmistustapa | Sulatettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Käyttöohje: Paista jäisenä 220 °C noin 5–7 min (suositeltavin valmistustapa) tai sulata huoneenlämmössä noin 75 minuuttia. Huom! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bruksanvisning: Grädda oupptinade 220 °C ca. 5–7 min (rekommenderad beredningsmetod) eller tina upp i rumstemperatur 75 minuter. OBS! Värdena är ungefärliga. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |