Fazer Kiireetön Hapanjuurileipä 9x370g myymäläpaisto esikypsennetty pakasteleipä
6413467508806
Fazer Leipomot Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Mognat utan någon som helst stress. Detta bröd har fått gott om tid att mogna och utveckla smak från rågsurdeg. Den knapriga skorpan är som ett omslag som bevarar den fina smaken.
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, RÅGKORN, fullkornsRÅGmjöl, joderat salt, rypsolja, ättika, potatisflingor, KORNMALTEXTRAKT, salt, jäst. KAN INNEHÅLLA MJÖLK, ÄGG OCH SOJA. Bakad med surdeg. Kraftigt saltad. Salt 1,4 %. De färdiga produkterna kan innehålla även andra allergener från andra produkter som hanteras i bake off-enheter.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Vete 
Korn  Spannmål som innehåller gluten  Råg  |
Ei sisällä allergeenia |
Nöt 
Jordnötter  Senap  Dioxid och sulfiter  Blötdjur  Laktos  Selleri  Lupin  Sesamfrön  Fisk  Skaldjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Sojabönor 
Ägg  Mjölk  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Laktoosi  Lisäaineita  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1035  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 245  kcal |
Rasvaa | 2.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
Hiilihydraattia | 45  g |
Ravintokuitua | 4.1  g |
Proteiinia | 8.5  g |
Suolaa | 1.4  g |
Brand Name | Fazer Kiireetön |
Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 975088 |
Valmistustapa | Paistettu |
Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
Valmistusohjeet | Paisto-ohje: Sulata huoneenlämmössä n. 60 min. Höyrytys n. 7 sek paiston alkuun. Paista n. 10–12 min 220 °C. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia. Jäähdytä leipä kunnolla ennen pakkaamista, jotta kuori säilyy rapeana. Mikäli pakkaat leivän lämpimänä, jätä pussin suu auki. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Grädda så här: Tina upp i rumstemperatur i ca 60 min. Ånga i början av gräddningen 7 sek. Grädda i ugn vid 220 °C i ca 10–12 min. OBS! Värderna är ungefärliga. För att brödet ska behålla sin knapriga skorpa ska du låta det svalna ordentligt innan det förpackas. Lämna påsen öppen om du förpackar brödet när det är varmt. |
Alkoholia (tilavuusprosentteina) | 0 %Vol |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
artisaani
artisaanileipä artisaani leipä artesaani artesaanileipä artesaani leipä hapanjuuri hapansämpylä hapan sämpylä hapan juuri sämpylä hapan juuri paistopiste juureenleivottu juureen leivottu |