Fazer Kiireetön Kaura-siemenleipä 9x400g/390g myymäläpaisto esikypsennetty pakasteleipä
6413467449000
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Kiireettä kohonnut. Kiireettömässä leivonnassa taikinan annettiin kohota rauhassa. Näin syntyi pehmeän makuinen kauraleipä, jossa on mukana siemeniä.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, KAURANJYVÄ (11 %), siemenet (2 %)(auringonkukansiemen, pellavansiemen), jodioitu suola (1,1 %), hiiva. 19 % viljasta on täysjyväkauraa. Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Kaura  |
Ei sisällä allergeenia |
Soijapavut 
Muna  Pähkinät  Maapähkinä  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Maito  Nilviäiset  Laktoosi  Selleri  Lupiini  Seesaminsiemenet  Kala  Äyriäiset  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Laktoosi  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 944  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 224  kcal |
Rasvaa | 3.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 38  g |
Ravintokuitua | 4  g |
Proteiinia | 8.7  g |
Suolaa | 1.1  g |
Brändinimi | Fazer Kiireetön |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 974490 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Paisto-ohje: Sulata huoneenlämmössä n. 60 min. Höyrytys n. 7 sek paiston alkuun. Paista n. 10–12 min 220°C. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia. Jäähdytä leipä kunnolla ennen pakkaamista, jotta kuori säilyy rapeana. Mikäli pakkaat leivän lämpimänä, jätä pussin suu auki. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Grädda så här: Tina upp i rumstemperatur ca 60 min. Ånga i början av gräddningen 7 sek. Grädda i ugn vid 220 °C i ca 10–12 min. OBS! Värderna är ungefärliga. För att brödet ska behålla sin knapriga skorpa ska du låta det svalna ordentligt innan det förpackas. Lämna påsen öppen om du förpackar brödet när det är varmt. |
Alkoholia (tilavuusprosentteina) | 0 %Vol |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
artisaani
artisaanileipä artisaani leipä artesaani artesaanileipä artesaani leipä käsin käsinleivottu kauraleipä kaura leipä kaurainen siemen siemenet siemen leipä rouheinen leipä rouheleipä rouhe leipä sekaleipä seka leipä sekaleivät seka leivät |