Fazer Kiireetön kauranjyväciabatta 35 x 75g, kypsäpakaste
6413467518300
Fazer Leipomot Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Stock product
Kiireetön Kauranjyväciabatta on herkullinen artesaanisämpylä, jossa on ciabatalle tyypillinen pehmeä sitkoisuus ja huokoinen rakenne. Herkullinen aromi syntyy pitkän taikinalevon aikana. Tuote sisältää pehmeitä, mutta erottuvia kauranjyviä, jotka antavat tuotteelle kauraisaa makua.
Origin of product
Country of manufacture | Finland  |
Genetically modified code | Free from  |
Nutritional properties
Contains allergen(s) |
Cereals containing gluten and its derivatives 
Wheat and its derivatives  Barley and barley products  Oat and oat products  |
Free from allergen(s) |
Crustaceans and their derivatives 
Fish and their derivatives in the product,  Peanuts and its derivatives  Soybeans and its derivatives  Tree nuts and its derivatives  Celery or its derivatives  Mustard or its derivatives  Sesame seeds or its derivatives  Sulfur Dioxide and Sulfits  Lupine and their derivatives in the product,  Molluscs and its derivatives  |
May contain allergen(s) |
Eggs and their derivatives in the product 
Milk and its derivatives  |
Contains | Yeast  |
High | Sodium Salt  |
No Added | Sugars  |
Source of | Fibre  |
Energy content (kJ) | 1064  kJ |
Energy content (kcal) | 254  kcal |
fat, total | 2.8  g |
fatty acids, total saturated | 0.4  g |
Carbohydrates | 45  g |
fibre | 3.7  g |
Protein | 9.6  g |
Salt | 1.4  g |
Brändinimi | Fazer Kiireetön |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 975183 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 1 |
Valmistusohjeet | Käyttöohje: Paista jäisenä 220 °C noin 5–6 min (suositeltavin valmistustapa) tai sulata huoneenlämmössä noin 75 minuuttia. Huom! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bruksanvisning: Grädda oupptinade 220 °C ca. 5–6 min (rekommenderad beredningsmetod) eller tina upp i rumstemperatur 75 minuter. OBS! Värdena är ungefärliga. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Trade Item Key Words (Fin) |
artisaani
artisaanileipä artisaani leipä artesaani artesaanileipä artesaani leipä käsin käsinleivottu sämpylä sämpylät siemen siemenet siemenleipä siemen leipä siemensämpylä siemen sämpylä jyväinen jyväinen leipä jyväsämpylä jyvä sämpylä jyväinen sämpylä ciabatta chiabatta ciapatta chiapatta tsabatta zabatta rouheinen leipä rouheleipä rouhe leipä sekaleipä seka leipä sekaleivät seka leivät |