Fazer Kiireetön Kauranjyväpatonki 15x330g myymäläpaisto esikypsennetty
6413467447600
Fazer Leipomot Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Kiireettä kotimainen. Lepo tekee hyvää, meille ja patongille. Tämä patonki on leivottu hitaasti taikinajuureen, kotimaisesta täysjyväkaurasta.
Ingredients
VEHNÄJAUHO, vesi, KAURANJYVÄ (9 %), rapsiöljy, jodioitu suola (1,3 %), hiiva, VEHNÄGLUTEENI. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ MAITOA JA SEESAMINSIEMENIÄ. 14 % viljasta on täysjyväkauraa. Voimakassuolainen. Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Kaura  |
Free from allergen(s) |
Soybeans and its derivatives 
Eggs and their derivatives in the product  Tree nuts and its derivatives  Peanuts and its derivatives  Mustard or its derivatives  Sulfur Dioxide and Sulfits  Molluscs and its derivatives  Lactose  Celery or its derivatives  Lupine and their derivatives in the product,  Fish and their derivatives in the product,  Crustaceans and their derivatives  |
May contain allergen(s) |
Milk and its derivatives 
Sesame seeds or its derivatives  |
Contains | Yeast  |
Free From |
Lactose 
Additives  Preservatives  |
High | Sodium Salt  |
No Added | Sugars  |
Source of | Fibre  |
Energy content (kJ) | 1067  kJ |
Energy content (kcal) | 255  kcal |
fat, total | 3.3  g |
fatty acids, total saturated | 0.4  g |
Carbohydrates | 44  g |
fibre | 3.3  g |
Protein | 9.6  g |
Salt | 1.3  g |
Brändinimi | Fazer Kiireetön |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 974476 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Paisto-ohje: Sulata patongit pellillä huoneenlämmössä n. 1,5 t. Paista n. 6 min 200 °C. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia. Jäähdytä leipä kunnolla ennen pakkaamista, jotta kuori säilyy rapeana. Mikäli pakkaat leivän lämpimänä, jätä pussin suu auki. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Grädda så här: Tina upp i rumstemperatur i ca 1,5 timmar. Grädda i ugn vid 200 °C i ca 6 min. OBS! Värderna är ungefärliga. För att brödet ska behålla sin knapriga skorpa ska du låta det svalna ordentligt innan det förpackas. Lämna påsen öppen om du förpackar brödet när det är varmt. |
Alkoholia (tilavuusprosentteina) | 0 %Vol |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
artisaani
artisaanileipä artisaani leipä artesaani artesaanileipä artesaani leipä käsin käsinleivottu patonki patongit jyvät jyväinen siemen siemenet jyväinen patonki rouheinen leipä rouheleipä rouhe leipä sekaleipä seka leipä sekaleivät seka leivät |