Fazer Kiireetön Lombardianleipä 9x360g myymäläpaisto esikypsennetty pakasteleipä
6413467508707
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Kiireetön klassikko. Klassikot syntyvät kiireettä, niin myös tämä leipä. Rapea kuori kätkee sisäänsä pehmeän sisuksen.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, VEHNÄNALKIO, jodioitu suola (1,3 %), hiiva. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ MUITA VILJOJA. Voimakassuolainen. Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Soijapavut 
Muna  Pähkinät  Maapähkinä  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Maito  Nilviäiset  Laktoosi  Selleri  Lupiini  Seesaminsiemenet  Kala  Äyriäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ruis 
Ohra  Kaura  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 958  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 226  kcal |
Rasvaa | 1.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 44  g |
Ravintokuitua | 3.5  g |
Proteiinia | 8.9  g |
Suolaa | 1.3  g |
Brändinimi | Fazer Kiireetön |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 975087 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Paisto-ohje: Sulata huoneenlämmössä n. 60 min. Höyrytys n. 7 sek paiston alkuun. Paista n. 10–12 min 220°C. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia. Jäähdytä leipä kunnolla ennen pakkaamista, jotta kuori säilyy rapeana. Mikäli pakkaat leivän lämpimänä, jätä pussin suu auki. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Grädda så här: Tina upp i rumstemperatur i ca 60 min. Ånga i början av gräddningen 7 sek. Grädda i ugn vid 220 °C i ca 10–12 min. OBS! Värderna är ungefärliga. För att brödet ska behålla sin knapriga skorpa ska du låta det svalna ordentligt innan det förpackas. Lämna påsen öppen om du förpackar brödet när det är varmt. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
artisaani
artisaanileipä artisaani leipä artesaani artesaanileipä artesaani leipä käsin käsinleivottu vehnäleipä vehnä leipä lombardialeipä lombardian leipä lombardia leipä lompardianleipä lompardian leipä lompardialeipä lompardia leipä |