Fazer Treostsemla 30x70g handel upptinig tina och servera djupfryst semla
6413467323300
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Suomen suosituin juustosämpylä nyt paisto- ja irtomyynnistä! Pehmeä, mehevä ja herkullinen sämpylä sisältää kolmea juustoa: goudaa, maasdamia ja emmentalia.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, juusto (10 %)(gouda, maasdam, emmental)[MAITO, hapate, suola, väri (E160a), kalsiumkloridi], rypsiöljy, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola, emulgointiaine (E481, E472e). Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Maito 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Pähkinät  Soijapavut  Seesaminsiemenet  Maapähkinä  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Nilviäiset  Selleri  Lupiini  Kala  Äyriäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Ruis 
Ohra  Kaura  |
| Sisältää | Hiiva  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  |
| Lähde | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1211  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 288  kcal |
| Rasvaa | 7.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g |
| Hiilihydraattia | 42  g |
| Ravintokuitua | 3.1  g |
| Proteiinia | 11  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E300 Askorbiinihappo  |
| Brändinimi | Fazer |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 973233 |
| Valmistustapa | Sulatettu |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Käyttöohje: Poista tuotteet pussista. Sulata huoneenlämmössä noin 60 min. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Användning: Ta produkterna från påsen. Tina upp i rumstemperatur i ca 60 min. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Avainsanat (suomi) |
juustosämpylä
juusto sämpylä juustoinen sämpylät |





