Fazer Vadelmamunkki 12x90g sokeroimaton myymäläpaisto esikypsennetty pa
6413467287305
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Fazer munkkiklassikko: ihanan pehmeä munkki herkullisella vadelmahillolla.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vadelmahillo (19 %)[sokeri, vadelma, vesi, sakeuttamisaine (E440), säilöntäaine (E202)], sokeri, KANANMUNA, rypsiöljy, kasvimargariini [kasviöljy ja -rasva (rypsi, palmu, kookos), vesi, emulgointiaine (E471), suola, aromi, väri (E160a)], vesi, hiiva, emulgointiaineet (E481, E472e), jodioitu suola. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ MAITOA. Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Muna 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Ei sisällä allergeenia |
Soijapavut 
Pähkinät  Seesaminsiemenet  Maapähkinä  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Nilviäiset  Selleri  Lupiini  Kala  Äyriäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin | Maito  |
| Sisältää |
Hiiva 
Keinotekoisia aromeita  Säilöntäaine  |
| Ei sisällä |
Alkoholi 
Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1389  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 331  kcal |
| Rasvaa | 13  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.5  g |
| Hiilihydraattia | 46  g |
| Ravintokuitua | 2.9  g |
| Proteiinia | 5.8  g |
| Suolaa | 0.8  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E202 Kaliumsorbaatti 
E440 Pectins  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  |
| Brändinimi | Fazer |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 972873 |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Käyttöohje: Sulata huoneenlämmössä n. 2 tuntia kansi kiinni. Sokeroi. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Användning: Tina upp i rumstemperatur i cirka två timmar med stängt lock. Sockra. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Avainsanat (suomi) |
munkki
munkit fazerin munkit fazerin munkki vadelmahillo vadelma hillo donitsi donitsit vappu vappumunkki vappu munkki |
| Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |





