Fazer voicroissant 100x50g vähälaktoosinen, myymäläpaisto, pakaste
6413467427800
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Fazer Voicroissant on pienennetty versio ihanasta ranskalaisklassikosta! Rapea croissant sopii tarjottavaksi niin aamupalapöytään kuin juustolautasen kylkeen. Nauti sellaisenaan tai vaikka appelsiinihillon tai -marmeladin kanssa!
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, VOI (18 %), sokeri, hiiva, KANANMUNA, VEHNÄGLUTEENI, suola (1,0 %), VEHNÄMALLASJAUHO. Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Vehnä  Laktoosi  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Soijapavut 
Pähkinät  Maapähkinä  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Nilviäiset  Selleri  Lupiini  Seesaminsiemenet  Kala  Äyriäiset  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Alkoholi 
Säilöntäaine  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1513  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 365  kcal |
Rasvaa | 18  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 13  g |
Hiilihydraattia | 40  g |
Ravintokuitua | 1.1  g |
Proteiinia | 7.9  g |
Suolaa | 1  g |
Brändinimi | Fazer |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 974278 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Paista 18–23 min 180–220 ºC. Huom! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Grädda i ugn vid 180–220 ºC i 18–23 min. OBS! Värderna är ungefärliga. |
Alkoholia (tilavuusprosentteina) | 0 %Vol |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
kroisant
kroisantti croissantti croisantti voikroisant voikroisantti voicroissantti voi croissantti voicroisantti voi croissant voisarvi voi sarvi paisto piste paistopiste brunssi |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |