Fazer Bun with butter filling 60x90g shop baking pre proved frozen bun
6413466035907
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Fazer Voisilmäpulla on kaikkien rakastama pullaherkku. Pehmeän pullan syleilystä löytyy runsas, suussa sulava voinappi. Voisilmäpulla sopii niin kahvipöytään kuin pieneen arjen herkutteluhetkeen. Tuote on vähälaktoosinen.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, sokeri, vesi, kasvimargariini [kasviöljy ja –rasva (palmu, rypsi, kookos), vesi, emulgointiaine (E471), suola, aromi, väri (E160a)], KANANMUNA, VOI (6,0 %), hiiva, emulgointiaineet (E472e, E471), sakeuttamisaine (E412), kardemumma, VEHNÄKUITU, suola (jodioitu), aromi (mm. vanilliini). Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Laktoosi  Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Mantelit 
Seesaminsiemenet  Soijapavut  Pähkinät  Maapähkinä  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Nilviäiset  Selleri  Lupiini  Kala  Äyriäiset  |
Sisältää |
Hiiva 
Kuitu  Maitoproteiini  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Alkoholi  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1550  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 370  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.3  g |
Hiilihydraattia | 53  g |
Ravintokuitua | 3.4  g |
Proteiinia | 7.4  g |
Suolaa | 0.5  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E160a Karotenoidit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E412 Guarkumi  |
Brändinimi | Fazer |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 960359 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Paisto-ohje: Sulata huoneenlämmössä n. 1 h. Paista 12–15 min 190–210 °C. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Grädda så här: Tina upp i rumstemperatur i ca 1 timmar. Grädda i ugn vid 190–210 °C i 15–18 min. OBS! Värderna är ungefärliga. |
Alkoholia (tilavuusprosentteina) | 0 %Vol |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
pulla
paistopiste paisto piste voipulla voi pulla voisilmä voi silmä rähmäpulla rähmä pulla klassikko klassikkopulla klassikko pulla |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |