Felix lehtikaali-fetajuustopiirakka 4x1,37kg pakaste
7310241260914
SeaGood Oy Fort Deli
Asiakastoive
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Taikina: VEHNÄjauho, kasvirasva (rapsiöljy, kokonaan kovetettu rapsirasva), vesi, grahamjauho (VEHNÄ), KAURAHIUTALE, suola. Täyte: rasvaton MAITO, fetaJUUSTO, JUUSTO, vesi, TUOREJUUSTO, KANANMUNA, lehtikaali, grillattu punasipuli, pinaatti, VÄSTERBOTTEN JUUSTO®, muunnettu tärkkelys, KERMA, tärkkelys, persilja, valkosipuli, mustapippuri, suola. muunnettu tärkkelys, suola, mausteet.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ruotsi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Muna  Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 1058  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 253  kcal |
Rasvaa | 17  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.5  g |
Hiilihydraattia | 15  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.3  g |
Proteiinia | 9.3  g |
Suolaa | 0.94  g |
Brändinimi | Felix |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 736091 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Lämmitä piirakka jäisenä tai sulana. Parhaan tuloksen saat sulattamalla piirakan jääkaapissa ennen lämmittämistä. Sulatus jääkaapissa: noin 12 tuntia (koko piirakka). Mikroaaltouunissa, 750 W. Yksi pala sulatettuna: 2-2½ min. Yksi pala jäisenä: 5 min. sulatustilassa sekä 2-2½ min (750 W). Kiertoilmauunissa 150 °C. Yksi pala sulatettuna: noin 25 min. Yksi pala jäisenä: 35-40 min. Koko piirakka à 1,37 kg sulatettuna (vuoassa): noin 30 min. Koko piirakka à 1,37 kg jäisenä (vuoassa): 55-60 minuuttia. Paistouunissa 175 °C. Yksi pala sulatettuna: noin 25 min. Yksi pala jäisenä: 35-40 min. Koko piirakka à 1,37 kg sulatettuna (vuoassa): 35-40 min. Koko piirakka à 1,37 kg jäisenä (vuoassa): 60-65 min. Teho eri uunien/mikroaaltouunien välillä vaihtelee ja siten myös valmistusaika. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Värm pajen från fryst eller tinad. För bästa resultat tina pajen i kylskåp före värmning. Upptining i kylskåp: ca 12 timmar (hel paj). Mikrovågsugn: 750 W En bit tinad: 2 - 2½ min. En bit fryst: 5 min upptiningsläge plus 2-2½ min (750W) . Konvektionsugn 150°C. En bit tinad: ca 25 min. En bit fryst: 35-40 min. Hel paj à 1,37 kg tinad (i form): ca 30 min. Hel paj à 1,37 kg fryst (i form): 55-60 min. Stekugn 175°C. En bit tinad: ca 25 min. En bit fryst: 35-40 min. Hel paj à 1,37 kg tinad (i form): 35-40 min. Hel paj à 1,37 kg fryst (i form): 60-65 min. Effekten mellan olika ugnar/ mikrovågsugnar varierar och därmed även tillagningstiden. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys pakastimessa -18°C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring i frysutrymme -18°C eller kallare. Bör inte frysas efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |