Joyens focaccina rosmariini 95g gluteeniton, puolivalmis, pakaste
8054377493028
Multicatering Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
10
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen pakastettu focaccina on halkaisijaltaan Ø11,5cm.
Ainesosat
Vesi, gluteeniton vehnätärkkelys, maissitärkkelys, kasviöljy ja -rasva (auringonkukkaöljy, sheavoi), tattarijauho, extraneitsytoliiviöljy, hiiva, dekstroosi, suola, sokeri, rosmariini (1,1%), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), sakeuttamisaineet (guar, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), psylliumkuitu, riisitärkkelys, nostatusaineet (E450(i), E500(ii)), aromi, luonnolliset aromit. Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja sinapista. Voimakassuolainen. Gluteeniton. Maidoton.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Italia  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kala  Lupiini  Maito  Muna  Nilviäiset  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  Maapähkinä  Pähkinät  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1258  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 300  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.8  g |
Hiilihydraattia | 43  g |
Ravintokuitua | 3.8  g |
Proteiinia | 0.9  g |
Suolaa | 1.9  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E500 Natriumkarbonaatti  E464 Hydroksipropyylimetyyliselluloosa  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E450(i) Dinatriumfosfaatti  E500(ii) Natriumvetykarbonaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Italia |
Brändinimi | Joyens |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussukka |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2333 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata leipä huoneenlämmössä noin 60 minuuttia sen omassa pakkauksessa. Kuumenna uuni n. 180-asteeseen ja laita sulanut focaccia uuniin pakkauksessaan. Kuumenna n. 5 min (pussi pullistuu, mutta ei puhkea). Säilytämällä tuote sen omassa pakkauksessa, tuote säilyy gluteenittomana ja leipä pehmeänä kuumennuksen ajan ja sen jälkeen. Säilyy pakasteessa -18 °C parasta ennen -päiväykseen asti. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina brödet i rumstemperatur ca 60 minuter i egen förpackning. Värm ugnen till ca 180 grader och lägg in den smälta focaccia i ugnen i sin förpackning. Värm i ca 5 min (påsen buktar, men spricker inte). Genom att förvara produkten i sin egen förpackning förblir produkten glutenfri och brödet förblir mjukt under och efter uppvärmning. Förvaras i frysen vid -18 °C till bäst före-datum. Upptinad produkt får inte frysas igen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | pakastetuote, varastointi -18C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | frysvara -18C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | freeze -18C |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |