La Rose Noire mini round quinoa tart shell 210x5g vegan, frozen
4806036402872
Mondo Fresco Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Neutraalin makuinen vegaaninen kvinoa leivospohja sopii sekä makeisiin että suolaisiin tarjottaviin.
Ainesosat
VEHNÄjauho (GLUTEENI), SOIJAmehu (vesi, SOIJApapu), sokeri, kasvirasva, mineraalit (kalsium, rauta), vitamiinit (E,B1,B2,B6) stabilointiaine: E418, SOIJApapuöljy, sokeri, tricolor kvinoa (1,96 %), suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Filippiinit  |
Ainesosien alkuperät
Tricolor kvinoa | Ainesosan määrä prosenteissa : 1.96  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Soijapavut  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Seesaminsiemenet  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  Mantelit  |
Energiasisältö (kJ) | 1361  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 328  kcal |
Rasvaa | 15.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.4  g |
Hiilihydraattia | 42.8  g |
Ravintokuitua | 1.1  g |
Proteiinia | 4.2  g |
Suolaa | 1.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E418 Gellaanikumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Filippiinit |
Brändinimi | La Rose Noire |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 640287 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C:ssa tai kylmempi. Sulatuksen jälkeen tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18 °C eller kallare. Tinad produkt får ej frysas om. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store at -18°C or below. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -22 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |