Metro pizzataikinapulla 70x150g pakaste
6430060503106
Wihuri Metro-tukku
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Metro pizzataikinapulla on täydellinen valinta, kun haluat tarjota maukkaita pizzoja mahdollisimman kätevällä tavalla. Se tarjoaa myös monipuolisia mahdollisuuksia reseptien suhteen, sillä voit valmistaa pizzan juuri haluamallasi täytteellä. Tämä pizzataikina auttaa sinua pääsemään herkulliseen lopputulokseen jokaisella kerralla.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (Suomi), vesi, HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO, hiiva, rapsiöljy, jodioitu suola (0,7 %), jauhonparanne (E300). SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ MAITOA JA KANANMUNAA.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Pähkinät 
Soijapavut  Laktoosi  Seesaminsiemenet  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Selleri  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Väri lisäaineena 
Säilöntäaine  Lisäaineita  Laktoosi  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 945  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 224  kcal |
Rasvaa | 3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 40  g |
Ravintokuitua | 3.3  g |
Proteiinia | 7.2  g |
Suolaa | 0.7  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Metro |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 973292 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 70 |
Valmistusohjeet | Käyttöohje: Sulata pizzataikinapullia jääkaapissa (+ 4 C) noin 10 tuntia tai huoneenlämmössä muovilla peitettynä noin tunti. Leivo taikina pizzapohjaksi (läpimitta noin 28 cm) ja levitä täytteet. Paista 300 - 330 ⁰C noin 4 min. Huom! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bruksanvisning: Tina pizzadegsbullarna i kylskåp (+4⁰C) i cirka 10 timmar eller i rumstemperatur täckta av plast i cirka en timme. Baka ut degen till pizzabotten (cirka 28 cm i diameter) och fördela fyllningen på bottnen. Grädda i cirka 4 minuter i 300-330⁰C. Obs! Gräddningstiden är riktgivande. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
pizzataikinapulla
pizzataikina pizza taikina pizzapohja pizza pohja pizza pitsapohja pitsa pohja pitsa pitsataikina pitsa taikina |
Avainsanat (eng.) |
pizza dough bun
pizza dough pizza crust pizza |
Avainsanat (ruotsi) |
pizzadegbulle
pizzabotten pizzadeg pizza botten pizza deg |