Metro voisilmäpulla 50x85g laktoositon, kypsä, pakaste
6430075669699
Wihuri Metro-tukku
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Perinteinen voisilmäpulla, joka on leivottu kotimaisista raaka-aineista käyttäen laktoositonta voita ja vapaan kanan munia. Laktoositon, sulatusta vaille käyttövalmis kypsäpakaste. Hyvää Suomesta.
Ainesosat
VEHNÄjauho (Suomi), sokeri, vesi, laktoositon VOI 7 % (Suomi), rypsiöljy, KANANMUNA, hiiva, VEHNÄkuitu, suola, dekstroosi, jauhonparanne (E300), entsyymi, kardemumma.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Muna  Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Mantelit  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Ravintokuitu  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1527  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 365  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.5  g |
Hiilihydraattia | 53  g |
Ravintokuitua | 3.5  g |
Proteiinia | 7.4  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Metro |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata pullia huoneenlämmössä noin ½ - 1 tuntia ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina bullarna i rumstemperatur i cirka ½ - 1 timmar innan servering. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys pakastelämpötilassa -18°C tai kylmemmässä parasta ennen päivämäärään. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras i frystemperatur -18 °C eller kallare, till bäst före datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Preservation in freeze temperature -18 °C or the colder, to the best before the date. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |